Yerimde olsaniz ayrilir miydiniz

Konu sahibi 2 tane flörtü için konu açtı diye birtakım süper anneler kadına demediğini bırakmadı, nerde bu çocuklarrrr, elin herifi ile konuşurken napıyollarrr, aç bilaç kalıyorlarrr, nasıl anasığğnn diye haykırırken kimse onlara önyargılı demedi ama. Ben yoklukta mısın deyince önyargılı oldum. Kadın sırf bunun için vicdan yapıp çocuk konusu açmadıysa bişey bilmiyorum.

Inanilmaz kötü kalpli bir düsünce tarzi üzüldüm senin icin bukadar fesat olmana.

Sizin zaten mutlu bir yuvanız yokmuşki, neyin vicdanı? O çocukların mutlu ve dik duruşlu bir anneye ihtiyacı var. Şimdi nasıl bir yaşantınız var bilmem ama öncesi mutsuzlukmuş zaten.

Evin icinde Ilgilileniyordu. Inaninki benim derdim o Adam degil. Ayrilirken benimde ona sevgim coktan bitmisti. Icten ICE dogruyu yaptigimida biliyorum ama arada bir icine giren cocuklara haksizlik yaptin hissiyatini gidermek istiyorum sadece.
Birbirine ilgisiz, saygısız, mutsuz ebeveynlerin olduğu bir evde büyütmek çocuklara iyi bir yuva vermek değil inanın.

Evet belki şu an bu durumların farkında olmadıklarından duygusal olarak anne baba ile bir arada yaşamayı tercih ediyorlardır doğal olarak ama ;

Yıl yıl mutsuz bir anne, ona saygısız bir baba, sevgi olmadan sürüklenen köhne bir evlilik olduğunu fark edip evliliği böyle bir durum sanmaları, kız çocuğun yetişkin bir kadın olunca böyle bir ilişkiye mahkum olduğunu sanıp sizden aldığı bu mirasla ömrünü mutsuzluğa mahkum etmesi, erkek çocuğun hayatındaki kadını aynı şekilde babadan gördüğü gibi değersiz kılması çoğunlukla aileden edinilen ve yine çoğunda hayat boyu sürdürülen mutsuzluklardır.

Çocuk bahanesiyle zorla sürdürülen evliliklerin ve mutsuzluğa katlanılmakla tüketilmiş hayatların sonunda artık birer yetişkin olan çocukların çoğu kez "mutsuz bir evde büyüdüm, annem mutsuzluğunu bizden sakladığını sanan zavallı bir kadındı , ayakları üzerinde durup kendine ve bize mutlu bir hayat kurabilecek güçlü bir kadın olamadı hiç bir zaman" serzenişiyle karşılaşıyoruz

Boşandığınız için çocuklarından ilgiyi sevgiyi kesmemesi, istedikleri ortamda bir baba olarak yanlarında olması gerekliliği babalarının sorumluluğu. Bu konularda da kendinizde hata bulmanıza gerek yok.

Bahsettiğiniz evlilik sürdürülebilir bir evlilik zaten değilmiş Çocuklarınıza acıyıp üzülme psikolojisinden çıkıp kendinize de onlara da mutlu ve doğruları göstereceğiniz bir hayat sunma çabasında olun. Büyüdüklerinde sizi zaten anlayacaklar

Eşinizle karşılıklı hatalarınız var. Keşke etrafınızda bir akıl vereniniz olsaydı. Alışmışlığın verdiği bunalıma gitmişsiniz. Eski uyum belki yakalanabilirdi. Denenmeye değerdi. Karşılıklı ilgisizlik vs. Ama bu evliliği ikiniz bitirmişsiniz. Neden vicdan yaptınız anlayamadım.

Bütün boşanmalar çocukların kafasına indirilmiş koca tokmaklar gibidir. Ne olursa olsun onlar için zaten yıkımdır. Olan olmuş. Aynı çatının altında kalmak bu yıkımdan daha mı az zarar verecekti bunu bir düşünün. Yani demek istediğim sizin durumunuzda çocuklarınız zaten bir yıkımın içinde. Ama ne durumda deprem daha az hissedilirdi buna bakmanız gerekiyor. Aynı şekilde sizin içinde bu böyle. Çocuklarınııza 2 haktan 4 hak verin kendinize 1 hak koyarak hesaplayın. Çünkü sizin yaşanmışlıklarınız var. Çocuklarınızında daha yaşayacakları var.

Ayrıca şunu da söyliyeyim denenmişi asla denemeyin. Sizin hikayeniz boşanmayla noktalanmış. Burdan dönmez. Dönsede dikiş tutmaz artık. İçinizdeki bu hesaplaşmayı boşanmaya karar verme aşamasında yapmanız gerekiyordu. Artık dönseniz bile karşılıklı intikam süreci başlar. Çocuklar için berbat bir ortam oluşur. Bu noktada böylece kalması en sağlıklısı.

Birdaha denene ihtimali zaten yok. Hayatima baska biri girdikten sonra nasil dönebilirimki ona? Ayrica bircok kez denedim. Özellikle cinsel hayatimiz bitmeden önce karsima alip memnun olmadigimi beni tatmin etmek icin hic Caba göstermedigini ve hic dokunmadan o isi yapmasindan mutsuz oldugumu anlattim. Gittikce daha kötüye gitti hersey

Bosandiniz anladıgim kadariyla.
Bence akıllı kadinmissiniz
Artık kendinize bakmanın da vakti gelmis ayrıca
Suslenmeler başlasın

Bosandiniz anladıgim kadariyla.
Bence akıllı kadinmissiniz
Artık kendinize bakmanın da vakti gelmis ayrıca
Suslenmeler başlasın

O isi ben coktan hallettim canim. 20 kilo verdim. Süsleniyorum püsleniyorum giyinip kusaniyorum kendimi sevmeye basladim tekrar

Canım herşeyı gectım de senınle sevısmek ıstemeyen adama nasıl oral yaptın. Yanı kendıne bunu nasıl yakıstırdın degersızlestırdın. Ben boyle yazmam normalde ama hem tatmın olmayıp hem adamı uçurmak nedır. Sana aklına hakaret etmesı vs başından beri cok net belli etmıs kendisini. Boşanabılırmısın bılmıyorum , kolay kolay boşan demem kimseye ama yapabılırmjsın bılmıyorum bunca şeye katlanmışsın hıc bı yakınına vs anlatmadınmı sen daha önce.
Tamam eşin kiloyu sevmeyebilir,eşin bakımlımı bırı mı bu arada. Spor yapıyormu, kendjne bakıyormu

Cünki bayagi bir süre cocuklar her an uyanabilir diye ilkskiye girmedigine inandirdi beni. Sorsan hala bunu iddia eder. Yapmayi birakinca kendiliginden iliskiye girmek ister diye düsündüm. O istek hic gelmeyince anladim olayi.

Ne yapayim 2 cocuk dogurdum. Aldim kilo. Geri vermemde umrunda olmadi ama. Kendisi spor yapiyor evet

En baştan ipleri eline vererek yapmışsınız hatayı. İstemiyor diye makyaj yapmamak, istediğinizi giymemek vs. Çocukları mutsuz bir ailede büyütmektense ayrılın ikinizde ayrı hayatlarda mutlu olun çocuklarınıza gereken ilgiyi verin.

Spor yapan adamla evlılık zordur benım eşimde öyle maalesef. Tıksınır kilodan. Sjmdı aslında anlasılıyor nedeni. Sızın en buyuk sorun kılo. Gercekten spor yapan bakımlı adamlar bakımlı kadın ıstıyor. Ne börek yer bu adam ne cilve gecer . İstisnalar vardır belkı ama .

Kadın eşinden ayrılmış çocuklar babadan değil... Ben de çocukları bahane edip koca uğruna deli divane olanlari anlamıyorum.. Adamın umurunda olmamış hala neyin sorgulaması pes!

O senın kılo almana degıl, kılo vermek ıcın ugrasjnj gormemıstır. Icten ıce öfke bırıktırmısdır. Ne yapacaksın tabıkı 2 cocuk dogurmak kolay degıl . Benım eşimde böyle bırı benden tek beklentisi Ne makyaj ne süslenme. Yatakta tek beklenti sıkılaşmıs vucut , zayıflıktan degıl bak sıkı bır vucut. Ugrasıyorum yıllardır.

Bunlarda hem karnim doysun hem pastam dursun istiyorlar. Kolaydi öyle 2 cocuk dogurmak.

Adam size genç yaşınızda kadinliginizi yasatmamis en güzel yaslarinizi onun bozuk c.kunu tatmin etmek için harcamissiniz kurtardigim kârdır diye düşünün.Cocuklar için yıkım ve eksiklik ona hiçbir sözüm yok ama çocuk büyüdükçe babasının ona değer vermediğini gördükçe kendileri soğuyorlar zaten sadece toplum içinde eksikliğini görür dağılmış aile çocuğu olduğunun.Hayatiniza birileri girmiş ne güzel eskiyi bırakıp önünüze bakın yaşamak sizin de hakkiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…