Yerimde olsanız?

Sankı erkekler hep verdikleri sözde duruyor.
Ya da onun basına gelse o sankı tayın ıstemıcek.
Ikısı de memursa nıye tayın olmasın?
Başta kabul ettı diye sankı ölüm fermanı imzalamış.
Herkes oradakı baksın diyor birine tüm sorumluluk verince konu sahibi evlatlıktan düşüyor mu?

Bakıcı ile destek versen ? Eşin ne iş yapıyor da bu kadar katı?

Yani ben de anlamıyorum. Ailesinden kopamamış deniyor, aynı şey erkek için de geçerli değil mi? Adam hiç ayrılmamış ailesinden, yanlarında oturuyor. Neden bu fedakarlık hep kadınlardan bekleniyor ki.

Yani ben de anlamıyorum. Ailesinden kopamamış deniyor, aynı şey erkek için de geçerli değil mi? Adam hiç ayrılmamış ailesinden, yanlarında oturuyor. Neden bu fedakarlık hep kadınlardan bekleniyor ki.
Kesinlikle.
Mesela ben baştan kendı memleketimden biri ile evlendim ailem yaslı olduğu için.
Ama herkes bunu düşünmeyebılır denk gelmeyebilir.
Çok adam var başta uzakta olup sonra memleketine tayın isteyen ailesi için.
Evde bırı olması diğer çocuğu sorumluluktan kurtarmıyor.

AIlenizi bulunduğunuz yere getirmek yerine ayrilmayi dahi düşünüyorsanız sizde aileye bağımlı bir evlatsınız. Kaldı ki yanında bir evlatları daha var elleri ayakları tutuyor kimseye muhtaç değiller.
Ayrıca eşinizde ailesinden kopmak istemeyen aileye bağımlı birisi.
Ücretsiz izin alıp ailenizin yanına gidin, eşinizle durumları orada düşünün.

Ailenize çok baglisiniz evliliğinizi bunun için yikmayin üstelik zaten bir kardeşiniz varmış yanlarinda bakıcı tutabilirsiniz kendiniz de daha sık gidersiniz yada son çare yanınıza almayı teklif edin

Ailenize çok baglisiniz evliliğinizi bunun için yikmayin üstelik zaten bir kardeşiniz varmış yanlarinda bakıcı tutabilirsiniz kendiniz de daha sık gidersiniz yada son çare yanınıza almayı teklif edin
tşk ederım Allah razı olsun vakıt ayırdığınz için.

Herkes kadına yüklenmiş ama hayır ben burada bencil olan tek kişi görüyorum kocası. Kendi ailesinin yanında kendi memleketinde. Karısının anne babası için üzülmesini filan umursamayan bir koca ! Kadın şehrini terk etmiş fedakarlık yapmış eş memleketinde yaşamış şimdi de o fedakarlık yapsın evlilik hep bana tek bana olmaz.

Eşimde kamuda

tşk ederım Allah razı olsun vakıt ayırdığınz için. Ben evet butun düzenimi istemesem de onun için bırakıp geldım. Düzene şehre ayak uydurmaya çalıştım. Ama var olan kendi aile düzenini çevresını bırakmıyor. Aslında o da hıssetmış ve bılıyordu benım ıstemeden de olsa fedakarlık yaptığımı.

Yardımcı tutup günlük haber alsanız görüntülü filan konuşup en azından aklınız kalmaz onlarda , izin günleriniz de sık ziyaret ederseniz . Yaşlı insanlar aklınız kalması çok doğal uzakta olduğunuz için her an bir şey olacak korkunuz var
bu şekilde ev de iş de rahat edemezsiniz aklınız hep onlar da

Çok tşk ederım benı anladığınz için. Onceden bu kadar değildım ama artık yaşlandılar. Onlar benım anam babam. Eşim ıyı bir ınsan ama oyle fedakarlık yapcak gozu kara bırı değil.

Öncelikle evlilikten neden kopuksunuz ? Eşinizle aranızda sorun mu var? Eşiniz ilişkinin başından beri ailenin olduğu şehirde bulunmak istememiş. Güvenilir birisi yok mu ailene yardım edecek? Aklın ailende kalıyor ama eşinden boşanırsan bu sefer vicdan azabı çekebilirsin diye düşünüyorum.

Hangi yorumunuz doğru olan bence ona da bir karar verin derim. Böyle bir çok iyi evlilik tanımı yok

evlilik ömürlük bir sozlesme. keske karar vermeden önce kesinlestirseydiniz.
hic anlayamiyorum insanlar boyle seyleri hic konusmadan sadece "sevdik evlenelim" diye mi nisanlaniyorlar?
bir kiz arkadasim da nisanlanmisti. evlenecek hala kim kimin sehrine tasinacak karar veremediler. ne kiz ailesinin - sevdiklerinin sehrinden ayrilmak istiyor ne erkek. erkek "bu sehir ucuz, ev de var (aile apartmani), calismana gerek kalmaz" diyor, kiz da "istanbulda herkese is var, elbet bulursun beraber çalışırız kiramizi da oderiz" diyor.
en basinda neden planlanmiyor ki bazi seyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…