• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yer döşemesini değiştirmek

Crazy-cat-lady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
205
322
103
34
Herkese selamlar güzel hafta sonları:) kiracıyım, evimin yerleri şu an ahşap ama oldukça eski ve bazı kısımlarında yarım-1 mm'lik aralıklar var toz tuttuğunu düşünüyorum. 2+1, yaklaşık 90 metrekarelik bir evim var.
Acaba yer döşemesini yeniletmek ne kadar süre alır? Kaç günde biter?

(Bir de en mütevazı seçeneklerle tahmini ne kadara mal olur? Aralıksız, toz tutmayacak, temiz bir şey istiyorum)

Merhaba, aslında düşünme ve araştırma kısmı çok önemli bu işler de biz de parke yaptırdık ustalar daha başka işler de yaptığı için net süresini bilmiyorum ama 1-2 günü geçmez çünkü önceden ev ölçülerine göre kesilen parçaları yapboz gibi gelip yerleştiriyorlar. Parkenin dayanıklılığı, rengi gibi ayrıntıları iyi düşünmeli duvar boyasıyla mobilyalarla uyumu vs. Bir de bazı ustalar malzemeye masraf olmasın diye seçtiğiniz parkeyi o parkeyi alıp beğenmeyen ve söktüren müşteriden alıp sizin eve monte ederek kurnazlık yapabilir o tip ihtimallere karşı işi başından sonuna kadar dikkatle yönetmenizi tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun 😊

nasıl olduğunu tam bilmiyorum ama parkenin dokusu önemli. böyle plastik katkılı mı bilmiyorum yüzeyi pürüzsüz olan parkelerden alın onların temizliği çok rahat oluyor ahşap temizleyici ile silerseniz üzerine yapışmıyor silmek yetiyor.

1 odayı yarım günde yapıyorlar tık tık yapboz gibi bütün ev sanırım 2 günde biter. fiyatını bilmiyorum

Back
X