Örgü yepyeni patiklerim.

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

patikle sizce nasıl?

• KÖTÜ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    85
o kadar emek vermişsiniz ne demek uğraşınıza bile değmez cok güzel olmuşlarrr

senin patiklere verdigin deger emek hic bir kelimeyle kiyaslanamazki
masallahin var
döktürmüssün yine marifetlerini
helal sana
insallah Rabbim o patikleri giyecek meleginide en kisa zamanda müjdeler sana
canımsınn ya sen.:kedi:teşekür ederim amin amin.:Saruboceq:
maşallah canım yine döktürmüşsün hünerini :nazar:
hepsi birbirinden güzel ve cici olmuş :hulya:
eline emeğine sağlık a.s.Şeniz
teşekür ederim canım benim.Şeniz
şahaneler..

gerçekten nasıl güzel uğraşıp yapmışsınız çok hoşlar:)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan Şeniz
o kadar emek vermişsiniz ne demek uğraşınıza bile değmez cok güzel olmuşlarrr

bu yorumlarla gaz gelmek ne mümkünyerimseniben opuyorumnanaktan

hepsi ayrı güzel hepsi çokkkkkkkk cici ellerin dert görmesin inşallah her şey gönlümüzce olur hayırlısı ilee bayıldım valla sositososito

biraz önce diğer mesajlarınıza bakıyodum. 7yıl sonra hamiş olduğunuzu öğrendim :KK70: çook sevindim çookta tebrik ederim kıskandım bakın şincik o miniği allah giydirmeyi nasip etsinnn :Saruboceq: :CüvCüv:

biraz önce diğer mesajlarınıza bakıyodum. 7yıl sonra hamiş olduğunuzu öğrendim :KK70: çook sevindim çookta tebrik ederim kıskandım bakın şincik o miniği allah giydirmeyi nasip etsinnn :Saruboceq: :CüvCüv:

evet canım nasipse öyle.amin teşekür ederim kıskanma ablası sanada örerimyerimseniben

Son düzenleme:
evet canım nasipse öyle.amin teşekür ederim kıskanma ablası sanada örerimyerimseniben
aaaa canımmmmm yaaaaaaa tebriklerrrrrrr çokkkkk sevindim yaaaaaaaa bak işte artık ördüğün paticikler hakedeni buldu :ecrin_bebek: canım yaaaa inşallah sıkıntısızca hamişlik dönemi yaşarsın ve hayırlı ve sağlıklıca da bebişini kucağına almayı Yüce Rabbim nasip eylesin inşallah öpüyorum canım,kendine cici bakkkk olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

aaaa canımmmmm yaaaaaaa tebriklerrrrrrr çokkkkk sevindim yaaaaaaaa bak işte artık ördüğün paticikler hakedeni buldu :ecrin_bebek: canım yaaaa inşallah sıkıntısızca hamişlik dönemi yaşarsın ve hayırlı ve sağlıklıca da bebişini kucağına almayı Yüce Rabbim nasip eylesin inşallah öpüyorum canım,kendine cici bakkkk olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
teşekür ederim canım:kedi:aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy çok şekerler ya maşallah ne güzel yapmışsın bayıldım valla

teşekürler canım.opuyorumnanaktan

X