- 21 Temmuz 2008
- 2.307
- 15
- Konu Sahibi yabangulumZ
o kadar emek vermişsiniz ne demek uğraşınıza bile değmez cok güzel olmuşlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımsınn ya sen.:kedi:teşekür ederim amin amin.:Saruboceq:senin patiklere verdigin deger emek hic bir kelimeyle kiyaslanamazki
masallahin var
döktürmüssün yine marifetlerini
helal sana
insallah Rabbim o patikleri giyecek meleginide en kisa zamanda müjdeler sana
teşekür ederim canım benim.Şenizmaşallah canım yine döktürmüşsün hünerini
hepsi birbirinden güzel ve cici olmuş :hulya:
eline emeğine sağlık a.s.Şeniz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis opuyorumnanaktan Şenizşahaneler..
gerçekten nasıl güzel uğraşıp yapmışsınız çok hoşlar:)
o kadar emek vermişsiniz ne demek uğraşınıza bile değmez cok güzel olmuşlarrr
işallah canım rabbim nasip etsin.ya ben bayılıyorum senin patiklerine,bebeğim olursa bigün hepsinden yapcam inşallah :Saruboceq:
hepsı çok tatlı bunlarınyaaaaaa.
içim gıdıyor .banada sözun var unutmadım.tabı hele bi bebiş gelsınde....
hepsi ayrı güzel hepsi çokkkkkkkk cici ellerin dert görmesin inşallah her şey gönlümüzce olur hayırlısı ilee bayıldım valla sositososito
Size Anne Diyebilirmiyimmmm. opuyorumnanaktan
biraz önce diğer mesajlarınıza bakıyodum. 7yıl sonra hamiş olduğunuzu öğrendim çook sevindim çookta tebrik ederim kıskandım bakın şincik o miniği allah giydirmeyi nasip etsinnn :Saruboceq: :CüvCüv:
aaaa canımmmmm yaaaaaaa tebriklerrrrrrr çokkkkk sevindim yaaaaaaaa bak işte artık ördüğün paticikler hakedeni buldu :ecrin_bebek: canım yaaaa inşallah sıkıntısızca hamişlik dönemi yaşarsın ve hayırlı ve sağlıklıca da bebişini kucağına almayı Yüce Rabbim nasip eylesin inşallah öpüyorum canım,kendine cici bakkkk olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanevet canım nasipse öyle.amin teşekür ederim kıskanma ablası sanada örerimyerimseniben
teşekür ederim canım:kedi:aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaa canımmmmm yaaaaaaa tebriklerrrrrrr çokkkkk sevindim yaaaaaaaa bak işte artık ördüğün paticikler hakedeni buldu :ecrin_bebek: canım yaaaa inşallah sıkıntısızca hamişlik dönemi yaşarsın ve hayırlı ve sağlıklıca da bebişini kucağına almayı Yüce Rabbim nasip eylesin inşallah öpüyorum canım,kendine cici bakkkk olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
ayyy çok şekerler ya maşallah ne güzel yapmışsın bayıldım valla