• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El YEPYENİ KIZ BEBEK ELBİSELERİ

Merhaba, çilekli ve zürafalı tulum, pembe çiçekli saç bantlı elbise, kırmızı desenli kumaş elbise, kırmızı kadife elbise bebeğime uyar. Bu kış ve gelecek yaz giyebilir. Ağustosun sonunda doğacak inşallah ama şimdilik sadece yenidoğan tulumları alabildik. Tanesine 7,5 demişsiniz tekrar bir indirim yapabilir misiniz. bir de siyah kadife ceketi merak ettim resimde tam belli olmuyor. ben Hatay'da ikamet ediyorum. teşekkür ederim iyi geceler.
Canım pembe çiçekli elbise başka bir sitede satıldı. Diğer söylediği n 4ünü 25'e bırakırım. İnan çok düşürdüm fiyatı ben tanesini ortalama 35'e almıştım. siyah kadife ceket bebek için değil büyükler için. Nişan elbisemin üzerinden giymiştim.

Merhaba, almak istiyorum ben ürünleri. Çok teşekkür ederim. Nasıl yapalim özelden bir iban numarası mi gönderirsiniz yoksa telefonla mi görüselim? İyi geceler

Merhaba, ürünler elime ulaştı. Çok güzel ve temiz durumdaydılar. Teşekkür ederim.

Arkadaslar beylikduzunde bir cocuk butigi actim.herkesi instagram sayfamiza bekliyoruz tabiki yakin olanlari magazamiza:)) @marco_kids .cok hosunuza gidecegini dusunuyorum.

Back
X