• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yepyeni bir hayat

bango

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2021
74
96
18
merhabalar; uzun süredir şikayetçi olduğum işimden ve yaşadığım şehirden uzaklaşma fırsatı buldum,değerlendirmek için umutsuz da olsam görüşmeye gittim ve hiç beklemediğim şekilde olumlu dönüş aldım. 1 ay içinde bu şehirden taşınmam gerekiyor, işimden istifa ettim. yeni bir eve taşınmak yeni bir iş yeni bir şehir yani yepyeni bir hayat birden beni korkutmaya başladı, konfor alanımdan çıkmak biraz zorluyor sanırım. işin ilginç tarafı aynı bölgeden nişanlım da iş teklifi aldı ve birlikte gideceğiz. onunla sıfırdan bir hayat kurma fikri çok güzel ama hep bir pürüz çıkarsa diye tedirginim. böyle tecrübeler yaşayanlar var mı aranızda ? mutlu olmadığım düzenimi değiştirme cesaretimin olduğunu görmek hoşuma gitti, uzun süredir istediğim işe girmem de cabası sadece bu kadar ani beklemiyordum bu planlarım hep 3-4 sene sonrası içindi bi ara yaparız şeklindeydi görünene göre de öyle olsaydı hiç olmayackmış düşündükçe vazgeçesim geliyor üşengeçlikten :) acaba çok ani ve yanlış bir karar mı veriyoruz diye düşünüyorum. sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

Ay valla eğer küçük şehirse hiççç düşünmeden kaçardım ben.
Bence böyle ekşın daha güzel oluyor. Planlayınca çok fazla teferruat oluyor ve vazgeçiliyor.
Tedbil-i mekanda ferahlık vardır .

Ay valla eğer küçük şehirse hiççç düşünmeden kaçardım ben.
Bence böyle ekşın daha güzel oluyor. Planlayınca çok fazla teferruat oluyor ve vazgeçiliyor.
Tedbil-i mekanda ferahlık vardır .
küçük şehir evet. büyük şehirden bunaldığım için de şuan çok cazip görünüyor bana

hayatımın tüm şans haklarını burada harcadığımı düşünüyorum :KK70:
Ben bir kere böyle bi hayale kapıldım :D iş falan değilmeye kalktım. Anadolu da bir yer geldi şansıma :D internetten bi baktım vahşi doğanın ortası :D ondan sonra küçük şehir hayalini rafa kaldırdım. Artık daha büyük hayallere geçiş yaptım :D Yurt dışı hayali var ama Suriye ye giderim diye korkuyorum :D

maşallah demeye geldim, çok şanslısınız :nazar:
evet alıştığınız düzenden çıkmak göz korkutucudur muhakkak ama şöyle düşünün nişanlınız da sizinle olacak yalnız değilsiniz :KK200:

Bence çok şanslısınız.. Birşeyler olumsuz gitse bile, tek başına olmayacaksınız nişanlınız yanınızda. Yeni bir ev, yeni bir ortam, yeni bir şehir.. Çok heyecanlı.. Buna odaklanın sadece ve keyfini çıkarın.

yani kimse kendisi için neyin iyi olacağını bilemiyor
ben açıkçası mutlu olacağınızı düşünüyorum ama her zaman için "hayırlısı, deneyip görelim bakalım, denemedim demem en azından, ya nasip" tarzı düşünmeyi artık daha doğru buluyorum.
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben doğup buyudugum 40 yıl yaşadığım şehri terk ettim bosandigim için.yeni şehir yeni insanlar yeni iş yeni gezilecek kesffedilecek yerler pişman değilim iyikide degistim

Aynı şehirde iş değiştirirken bile bi pişmanlık, endişe gelir insana; sizin hissettikleriniz çok normal. Ama değişiklik iyidir, burada da yeni bir konfor alanı oluşturursunuz zamanla 😉

Çoğu insanın yapmak istediği ama ya fırsat bulamadığı yada cesaret edemediği için gerçekleştiremediği şeyi yapıyorsunuz.
Zaten bir şeylerden memnun değilmişsiniz ki bir arayışa girmişsiniz. En kötü ne olabilir diye düşünürsek, bir süre dener memnun kalmazsanız geri dönersiniz, denedim dersiniz.
Asıl yapmazsanız hep "acaba" nız olur.
Çocuklarımın okulları ve iş durumumuz izin verse keşke bende büyük şehir keşmekeşinden çıkıp daha sakin bir yerde yeni bir hayat kurabilsem.
Bu arada nereden nereye gideceksiniz, küçük bir tatil kasabasıdır inşallah.

Çoğu insanın yapmak istediği ama ya fırsat bulamadığı yada cesaret edemediği için gerçekleştiremediği şeyi yapıyorsunuz.
Zaten bir şeylerden memnun değilmişsiniz ki bir arayışa girmişsiniz. En kötü ne olabilir diye düşünürsek, bir süre dener memnun kalmazsanız geri dönersiniz, denedim dersiniz.
Asıl yapmazsanız hep "acaba" nız olur.
Çocuklarımın okulları ve iş durumumuz izin verse keşke bende büyük şehir keşmekeşinden çıkıp daha sakin bir yerde yeni bir hayat kurabilsem.
Bu arada nereden nereye gideceksiniz, küçük bir tatil kasabasıdır inşallah.
istanbuldan tekirdağa :)

Tekirdağ’ın neresi canım merkez mi🥰

merhabalar; uzun süredir şikayetçi olduğum işimden ve yaşadığım şehirden uzaklaşma fırsatı buldum,değerlendirmek için umutsuz da olsam görüşmeye gittim ve hiç beklemediğim şekilde olumlu dönüş aldım. 1 ay içinde bu şehirden taşınmam gerekiyor, işimden istifa ettim. yeni bir eve taşınmak yeni bir iş yeni bir şehir yani yepyeni bir hayat birden beni korkutmaya başladı, konfor alanımdan çıkmak biraz zorluyor sanırım. işin ilginç tarafı aynı bölgeden nişanlım da iş teklifi aldı ve birlikte gideceğiz. onunla sıfırdan bir hayat kurma fikri çok güzel ama hep bir pürüz çıkarsa diye tedirginim. böyle tecrübeler yaşayanlar var mı aranızda ? mutlu olmadığım düzenimi değiştirme cesaretimin olduğunu görmek hoşuma gitti, uzun süredir istediğim işe girmem de cabası sadece bu kadar ani beklemiyordum bu planlarım hep 3-4 sene sonrası içindi bi ara yaparız şeklindeydi görünene göre de öyle olsaydı hiç olmayackmış düşündükçe vazgeçesim geliyor üşengeçlikten :) acaba çok ani ve yanlış bir karar mı veriyoruz diye düşünüyorum. sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Ne güzel yeni bi ortam yeni arkadaşlıklar vs. Olumlu olur herşey

Back