- 24 Ağustos 2021
- 74
- 96
- 18
merhabalar; uzun süredir şikayetçi olduğum işimden ve yaşadığım şehirden uzaklaşma fırsatı buldum,değerlendirmek için umutsuz da olsam görüşmeye gittim ve hiç beklemediğim şekilde olumlu dönüş aldım. 1 ay içinde bu şehirden taşınmam gerekiyor, işimden istifa ettim. yeni bir eve taşınmak yeni bir iş yeni bir şehir yani yepyeni bir hayat birden beni korkutmaya başladı, konfor alanımdan çıkmak biraz zorluyor sanırım. işin ilginç tarafı aynı bölgeden nişanlım da iş teklifi aldı ve birlikte gideceğiz. onunla sıfırdan bir hayat kurma fikri çok güzel ama hep bir pürüz çıkarsa diye tedirginim. böyle tecrübeler yaşayanlar var mı aranızda ? mutlu olmadığım düzenimi değiştirme cesaretimin olduğunu görmek hoşuma gitti, uzun süredir istediğim işe girmem de cabası sadece bu kadar ani beklemiyordum bu planlarım hep 3-4 sene sonrası içindi bi ara yaparız şeklindeydi görünene göre de öyle olsaydı hiç olmayackmış düşündükçe vazgeçesim geliyor üşengeçlikten :) acaba çok ani ve yanlış bir karar mı veriyoruz diye düşünüyorum. sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.