Saç Uzatma Yöntemleri Yepyeni 2 haftada 1,5 parmak saç uzatan Formül.

Bysra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
52
0
36
İçel Mersin
Öncelikle saçımı 1ay önce oryalle açtırarak bi hata ettim ve yaklaşık 70 cm saçımı 30-40 cm kestirdim. Şuan saçım 35-40 cm arası birşey. İlk önce saçımızı uzatırken bilmemiz gereken birşey var ; Onları sevmek öyle kabul etmek. Ve kafaya çok takmamak. Çok uğraştırmayacak bi yöntem söyleyeceğim.
Kullandığınız şampuanın içine

-Tatlı Badem Yağı
-Sarımsak yağı
-Kantron yağı (Kırmızı) - Mümkünse hazır olmasın ben organik kullanıyorum.
-Sarımsak 1 diş rendeleyin.
-Hafif zeytinyağı
-2 çay kaşığı bal

koyun. Ve çalkalayın şişeyi. Ben dove'nin Kabaran ve Kuru saçlara göre olan şampuanını ve kremini kullanıyorum. Saçlarımda hafif ıslakken şampuanı yediriyorum diplerine masajla, uçlarına da sürüyorum yavaş yavaş. 15-20 dk bekletiyorum soğuk-ılık suyla duruluyorum KESİNLİKLE sıcak su kullanmayın. Soğuk su kan damarlarını uyarıya geçiriyor ve hızlı çalışıyor metabolizmamız. Saçlarınız boyalıysada deneyebılırsınız ve uçları tıftık tıftık dokunmaya bıle tahammulunuz olmadıgı durumdaysa cunku benımkı oyleydı ve şuan daha sağlıklı ve parlak. Haftada bırse ; Zeytınyagı- Badem yağı- Sarımsak yağı bakımı yapıyorum uçlara 1.5 saat bekletiyorum.

Ve kesinlikle maşadan, düzleştiriciden uzak bi hayat yaşayın. Banyodan sonra saçınızı çok örselemeyin kurutmayın normal makineyle bırakın kendı halıne kurusun. Hafif havluyla suyunu alın sadece. Unutmayın ki en çok yaşken saçımız kırılır yıpranır. Saçımda bu küre başlayalı yaklaşık 16 - 17 gündur saçlarım 1.5-2 cm arası uzamış durumda.

Rapunzel olmaya az kala yani :))))

Malzemeleri şampuanın içine koymuşsun anladığım kadarıyla ama zeytinyağı sarımsak falan var saçların nasıl temiz oluyo ki oyle yağ falan var sonuçta hem koku yapmıyormu ? nasıl temizliyorsun ben pek anlayamadım :S

Malzemeleri şampuanın içine koymuşsun anladığım kadarıyla ama zeytinyağı sarımsak falan var saçların nasıl temiz oluyo ki oyle yağ falan var sonuçta hem koku yapmıyormu ? nasıl temizliyorsun ben pek anlayamadım :S

temız oluyor :) normal suyla duruluyorum. her zamankı gıbı. koku yapmıyor kremı de kullanıyorum diye. :)

evet bu karısıma benzer birşeyler okudum birkaç yerde daha onlarda işe yaradığını soyluyorlar da ben biraz takıntılıyım galiba bu karısımı yapıp snra saclarımı normal sampuanla yıkasam tekrar snra kremlesem yinede işe yararmı sence maksat içim rahat olsun :))
yani iki tane sampuanım olsa ?

Son düzenleme:
ben tam olarak anlamadım 2 haftada 1,5 cm mi 1,5 parmak mı uzatıyor?
konunun başlığı ile yazının sonunda farklı yazılmışda.

evet bu karısıma benzer birşeyler okudum birkaç yerde daha onlarda işe yaradığını soyluyorlar da ben biraz takıntılıyım galiba bu karısımı yapıp snra saclarımı normal sampuanla yıkasam tekrar snra kremlesem yinede işe yararmı sence maksat içim rahat olsun :))
yani iki tane sampuanım olsa ?

Olur neden olmasın. Ben sadece cok ugrasmamak ıcın yapıyorum. Saçımı duzenlı olarak yıkadıgım ıcın ıcıne koydum :) Farklı sekıldede denıyebılırsın sen. Önemli olan kullandığın şeylerdir. İster şampuanla dene ıster şampuansız:) Fark etmez bence. :) Ben şampuanla denıyorum cok ugrasmamak için. :)

ben tam olarak anlamadım 2 haftada 1,5 cm mi 1,5 parmak mı uzatıyor?
konunun başlığı ile yazının sonunda farklı yazılmışda.

Ayy şimdi fark ettim. Kestirdiğim perçemime göre baktığımda kullandıgımdan bu yana 2 parmağa yakın uzamış yaklaşık 20-21 gün falan oluyor kullanalı canım :)

Olur neden olmasın. Ben sadece cok ugrasmamak ıcın yapıyorum. Saçımı duzenlı olarak yıkadıgım ıcın ıcıne koydum :) Farklı sekıldede denıyebılırsın sen. Önemli olan kullandığın şeylerdir. İster şampuanla dene ıster şampuansız:) Fark etmez bence. :) Ben şampuanla denıyorum cok ugrasmamak için. :)

Sagol canım tşkkr ettm gelşmelerden haberdar et ama :))

Back