Çatlaklar Yeniyim,yeniyim :)

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
Herkese hayırlı akşamlar ben buraya üye olalı baya oldu ama bu daha benim ilk konum az önce çatlaklar bölümünde gezinirken bir konu dikkatimi çekti kahve ve limon çatlakları geçiriyormuş.Benim göğüslerimde kalçalarımda dizimin arkalarında ve kollarımın arkasında çatlaklarım var bacağımın arkasındakiler ve kolumun arkasındakiler çok değil ama kalçamdakiler göğüslerimdekiler falan iyice beyaz çatlak yani :)Doktora gittim fakat çatlak tedavisinin çok zor geçtiğini söyledi bunun içinde bir krem verdi adı şimdi aklımda değil ama ssk falan geçmiyodu kaç tane eczaneye sordum fakat eczanelerde bile bulunmuyomuş sadece istersen getittirebiliyolarmış.Fiyatıda baya çoktu yüzü falan aşkındı bende almadım öyle kaldı.İnternette başka bir yerde okumuştum aspirinler falan onu yaptım hiç değişiklik olmadı.Daha sonra acnelyse madecassol bide başka bir krem vardı internette bi sitede okumuştum hepsini karıştırıyomuşsun sürüyomuşsun falan oda hiç iyi gelmedi.Hiç bir değişiklik olmadı.Her banyoda kese yapın falan dendi oda biraz yaptım ama daha sonralasında zor geldi her banyoda onuda yapmadım çünkü hiç bir değişiklik olmadı sadece kızarıklık oluyodu.Benim çatlaklarım hızlı kilo alıp vermeden çok hızlı kilo alıp çok hızlı kilo veriyorum.Kısacası benim başım her kadın gibi çatlaklarla belada.Geçen sene falan daha çok takıntılıydım ama bu sene o kadar takıntı kalmadı çünkü insanların dediği her şeyi yapınca ve sonuç hüsran olunca insan doğal olarak geçicene inanmıyor ve vazgeçiyor.Aklımda kahve limon kaldı şimdide yorumda çok yazılmış hepsini okuyamadım ama genellikle pekde kötü değil sonuçlar bi kaç yoruma bakarak konutuğumuzda.Aranızda kahve limonu deneyen varsa lütfen yardımcı olabilirmi veya çatlaklar için başka bir çözüm bilen varsa yazabilirmi ?Bayramdan sonra tatile gidicem ve bir sürü çatlağım var doğal olarak bikini giyicem ama ben çatlaksız bir şekilde giymek istiyorum çünkü bu çatlaklar belli süreden sonra özellikle kısa bişeyle giydiği zaman ve bikini giyiceği zaman lütfen yazımı sonuna kadar okuyunuz ve fikri olan olmayan herkes yorum yazsın benim gibi şüphede kalanlar varsada gelin hep beraber bir şeyler yapalım bekliyorum tekrar hayırlı akşamlar :)

(bu çatlaklar belli süreden sonra özellikle kısa bişeyle giydiği zaman ve bikini giyiceği zaman lütfen yazımı sonuna kadar okuyunuz ve fikri olan olmayan herkes yorum yazsın benim gibi şüphede kalanlar varsada gelin hep beraber bir şeyler yapalım bekliyorum tekrar hayırlı akşamlar)bu bölümü tamamen unutun :) çünkü birşeyler daha yazmıştım fakat silinmiş nasıl olduysa kolummu deydi nolduysa .Oranın şu şekilde olması lazımdı ..

bu çatlaklar belli süreden sonra özellikle kısa bir şey giydiğin zaman ve bikini giyebiliceğin zaman çok sorun oluyor.İnsanın merağı kalmıyor.lütfen bana yardımcı olun .lütfen yazımı sonuna kadar okuyunuz fikri olan olmayan herkes yorum yazsın benim gibi şüphede kalanlar varsada gelin hep beraber bir şeyler yapalım bekliyorum tekrar hayırlı akşamlar. :)

X