Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeniyim diye kimse tavsiyelerimi dinlemiyor fakat bende çok birikim var 18yaşında olmamı da hesaba katmayın lütfen annemden gelen birikimlerim sayesinde her konuda bir bilgim var sayıla bilir siz böyle yapınca ben çok üzülürüm
Yeniyim diye kimse tavsiyelerimi dinlemiyor fakat bende çok birikim var 18yaşında olmamı da hesaba katmayın lütfen annemden gelen birikimlerim sayesinde her konuda bir bilgim var sayıla bilir siz böyle yapınca ben çok üzülürüm
Okullar acilsa keske...![]()
Kimse takmadı işte yazdıklarımı ya bozuldum ��
anneden gelen birikim farklı, yaşanmışlıklar farklıdır ablacığım.. hani ne derler, tecrübe; hayatta yediğin kazıkların toplamıdır.. tecrübe edinmek için bazen yaşamak şarttır yaniama üzülme, daha 18 yaşındasın nasıl olsa bir sürü kazık yiyeceksin hayattan
![]()
Ama bu tavırla cidden yaşının küçük olduğu anlaşılıyor. Bir de alıntı yapmanı tavsiye ederim. Cevap vermek istediğin kişinin yorumunun altında "Alıntı ile cevapla" var. Ona tıklarsan o yorumu alıntılarsın be alıntıladığın insana da bildirim gider. Bazen 10 sayfa konu olunca araya kaynayabiliyor yazılanlar.