• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniyim burda lutfen yardim edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canandenizz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
14
2
1
26
Merhabalar siz bilirsiniz burda ablalarım var büyük bir ihtimalle daha nişanlımla iliskiye gireli 1 ay oldu ve hamile kalmismidirim sizce ve hamile kaldıktan sonra adet görünür mu yani son adet olunur mu olunursa ne zman olur lütfen yardım edin

Merhabalar siz bilirsiniz burda ablalarım var büyük bir ihtimalle daha nişanlımla iliskiye gireli 1 ay oldu ve hamile kalmismidirim sizce ve hamile kaldıktan sonra adet görünür mu yani son adet olunur mu olunursa ne zman olur lütfen yardım edin
Hamile kalinca adet gorunmez bosalma vajina icerisinde olduysa hamile kalma olasigi var en son ne zman adet oldun tarih?

Canım korkuyorsan korun bundan sonra
Soruna gelince Hamile olma ihtimalin şu an yok

Abla ateistim yapma şöyle şeyler daha once de birlikteydik hem herkezin kendi hayati bu senin düşüncen tabi sana saygi duyarim 🙏🏻
Ahlak sadece Tanrı'ya inananlar için var değil canım. Ahlak insanın doğasında var Tanrı'ya inansa da inanmasa da ve yaptığınız ahlak dışı bir şey. Çünkü eğer hamileysen ve o bebeği aldırırsan onun yaşama hakkını elinden almış olacaksın, bu dinle değil insanlıkla alakalı günah boyutundan farklı bir şey. O zaman dünyadaki tüm zalim ve ahlaksızların ateistlerden oluşması gerekiyordu, neden bariz olarak duymuyoruz böyle şeyler? Çünkü dediğim gibi din ahlakı besler ama ahlak din olmadan da var olan bir şeydir, insanlıktır. Ben Allah'a inanmıyorum o yüzden yaptığımda bir sakınca yok demeniz yanlış bence.

Senin Fake olduğuna yemin edebilirim
Ama ispatlayamam .
Abla burda fake ne anlama geliyor allah aşkına ben hala anlamadjm milletin fake olduğunu nasıl anlicaksin fotoğraf eklemeye çalıştım ekleyemedim fake değilim ama sen kendini kandır hiç isim gücüm yok burda oyalanacaka abla bi isim düştü ki büyüklerimden yardım alayım dedin sende çok yardımcı oldun saol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back