Yeniyim!!! Acil yardıma ihtiyacım var!!!

astar

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
535
186
arkadaşlar merhaba!

aranıza yeni katıldım.. son adet tarihim 26.08.2009, kan testi yaptım pozitif çıktı. ama dün doktora gittim kese görünmüyor. dr. c.tesi gel dedi. çok tedirginim, acaba bir sorun mu var? veya geç dölenme mi oldu.. dr. da sormadım... lütfen bilgisi olan yardımcı olur musunuz????:1no2::1no2:

hayırlı olsun öncelikle.
kaçıncı haftadasın canım öyle yazarsan.geç döllenme olma ihtimali yüksek.
kan değerin nasıl?

hayırlı olsun öncelikle.
kaçıncı haftadasın canım öyle yazarsan.geç döllenme olma ihtimali yüksek.
kan değerin nasıl?

teşekkür ederim. 5. haftadayım. bir hafta önce yaptırdığım kan testine göre hcbg 197 idi.

bugün tekrar kan testi yaptır, 2 günde bir iki katı artıyor 1000 civarı olmuşsa sorun yoktur. ctesi de keseyi görürsün ama kalp atışı için 7. haftayı beklemek gerek.
endişelenme boşuna, daha erken

tebrikler bu arada :)

teşşekkür ederim... açıkçası beklemediğim bir gebelik. şöyle ki pralaktin hormonun yüksek çıkmıştı geçen ay. dr. bana dostinex verdi. önümüzdeki ay adetin 3. günü gel dedi. ilaç kulanırken hamile kalabileceğim ihtimalini söylemedi. zaten bu ay toplam 2 kere ilişki yaşadım. o da biri adetten hemen sonra biri de 16-17 günden sonra.. bu nedenden dolayı pek ihtimal hatta hiç ihtimal vermiyordum. şaşırdım ve tabi ki panikledim de..

ozaman 16 17den sonra düşünelim gec döllenme olasılıgı cok yüksek canım

adet bitiminden 3 gün sonra hamile kalma olasılığım düşük ihtimal olur zaten değil mi???

astar geçen hafta 197 ise şimdiye 1000leri aşmış ve kesenin görünmüş olması gerekirdi, sen yine bir kan testi yaptır hemen bence.

ayrıca 5 haftanı bitirmiş 6. hafta içinde oluyorsun artık, doktorla irtibatını kesme...

canım gec dollenme olmus olabılır benım kese vajınal yoldan 5000 ın uzerındeyken gorunmustu...
doktorundan tekrar bı kan testı ıste..

öncelikle bebeğin hayırlı bi şekilde dünyaya gelip hayırlı bir evlat olmasını diliyorum benimde son adet tarihim 29 08 2009 evet bende hamileyim hastanede kan testiyle onaylandı hamileliğim.benim doktorumda cuma yada pazartesi tekrar gelmemi söyledi sebebi ise şu anda çok küçük olmasından dolayı ultrasonda göremiyceğini kan değerlerimi ölçüp ultrasonda görünüp görünmeyeceğini araştırmak için yani sorun yok bundan sonra böyle takiplerin çok olacak o yüzden endişelecek bir durum yok canım galiba ilk çocuğun o yüzden paniktesin. benim 2.çocuğum olacak hayırlısıyla 5 yaşında birde kızım var.tekrar hayırlı olsun

hayırlı olsun bi bebiş geliyoo... banada aynısı olmuştu ve bebek çok istiyordum çok ağlamıştım kese yok diye ama kan tahlilinde çıktıysa muhakkak hamilesindir. içini ferah tut... anne oluyosun tebrikler :ecrin_bebek:

herkese teşekkürler..... ilginiz için... yarın sabah doktora gidiyorum... hayırlısı

canım benim tebrik ederim Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…