• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Yenilerle devam ediyorum

masalindunyasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.632
174
123
İstanbul
bir kısmını yükleyebildim şimdilik

Eklentiler

• $SAM_1348.jpg
    $SAM_1348.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 150
  • $SAM_1349.jpg
    $SAM_1349.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 151
  • $SAM_1356.jpg
    $SAM_1356.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 161

Eklentiler

• $SAM_1367 - Kopya.jpg
    $SAM_1367 - Kopya.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 161
  • $SAM_1368 - Kopya.jpg
    $SAM_1368 - Kopya.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 155
  • $SAM_1371.jpg
    $SAM_1371.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 163
  • $SAM_1374.jpg
    $SAM_1374.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 154
  • $SAM_1375.jpg
    $SAM_1375.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 163
  • $SAM_1377.jpg
    $SAM_1377.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 160
Mevlüt için kullanabileceğiniz ya da özel bir günde,şapkası da var şuan kaldırmıştım sonra çekerim fotosunu,çok tatlı duruyor,kulaklardan
çene altına bağlanıyor bağcıklarıyla,oğluma en çok bu şapkayı yakıştırmıştım.10tl.

Eklentiler

• $SAM_1368 - Kopya.jpg
    $SAM_1368 - Kopya.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 141
Kızlar kimse yorum yapmamış deyin hele pahalı mı fiyatlandırmışım yoksa benim ürünlerimi beğenmediniz mi,ühü ühüüü

Kızlar fiyatları düşürüyorum baktım pahalı koymuşum,başka ürünleri koyamadım çünkü yüklemede boyutundan dolayı sorun çıkıyo ben de paintte teker teker küçültüp öyle koydum,nasıl boyutunu küçültcem bilmiyorum

Kızlar fiyatları düşürüyorum baktım pahalı koymuşum,başka ürünleri koyamadım çünkü yüklemede boyutundan dolayı sorun çıkıyo ben de paintte teker teker küçültüp öyle koydum,nasıl boyutunu küçültcem bilmiyorum

Gerçekten merak ettim neden kimse ilgilenmiyor,en azından yorum yaparsanız sevinirim,satış yapmam istenmiyor mu acaba

Gerçekten merak ettim neden kimse ilgilenmiyor,en azından yorum yaparsanız sevinirim,satış yapmam istenmiyor mu acaba

Arkadaşlar yakn çekim yapamadım ürünler temiz ve ucuz sonra tekrar ekleyeceğim...hepsini alan arkadaşıma kapı süsü ile beraber HOŞGELDİN BEBEĞİM yazılı ağzında bebek taşıyan leylek figürü mavi kurdelalı hepsini 40 ye vereceğim.Hadi bekliyorum bakalım..ptt hesabım yok malesef haberiniz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fotoğraf makinanızın ayarlar bölümüne girin. Fotoğraf boyutuyla ilgili bir bölüm olmalı. Daha küçük boyutta çekme modunu seçin. Tek tek uğraşmazsınız bu sayede:13:

Son düzenleme:
Back