Cnm düşünüyorsan 30 yaparım ikisinibu ürünler ne kadar olur
Resimler açılıyor cnm gördüm.takımın belli bir markası tok bildiğim kadarıyla ama çok kaliteli ve güzeldir ben siyah beyaz olan eteğini giyiyorum bu da oluyor ama diğeri kadar bana rahat değil o nedenle sadece bir kere giydim eteği sadece çok yeni ve temizdirresimler çıkmamış :) kahveli bir takım elbisen var ve omuzları siyat tüllü gri üzeri taşlı bir tshirt onları sormuştum, birde takım elbisenin markası var mı
Hangi elbiseyi cnmturuncu-sarı elbisenin fiyat ve bedenini nedir?
20 ye almam mümkünmü hesabımda o kadar para kaldı maalesefResimler açılıyor cnm gördüm.takımın belli bir markası tok bildiğim kadarıyla ama çok kaliteli ve güzeldir ben siyah beyaz olan eteğini giyiyorum bu da oluyor ama diğeri kadar bana rahat değil o nedenle sadece bir kere giydim eteği sadece çok yeni ve temizdir
İkisi mi sadece takım mı ? Ikisini son 25 yapabilirim O zaman .İnan çok uyguna veriyorum cnö .ayırabilirmisin istersen20 ye almam mümkünmü hesabımda o kadar para kaldı maalesef
Hepsi 53 parça 50 tl
orda uzun kollu svetler vardı canım görmedin mi beğenmedin miüst için de bişiler var mı??
varda hiç biri tam görünmüyor kiorda uzun kollu svetler vardı canım görmedin mi beğenmedin mi
Canım tek tek o kadar uzun sürüyor ki atması bebeği de yeni yatırdım o arada bunları gruplayarak attım mümkün olduğunca yakından çekmeye çalıştım ver hepsine 20 tl gitsin boşver valla çok zaman alıyor sonrasında daha bir şeyler bulursam ayırırım sana olur mu bilmiyorum ne düşünüyorsun bir çoğu temiz zaten o dönem aralığı giydireceksin.ben hediyeler dışında pek bir şey almıyorum çocuklarıma yazık valla fiyatlar çok pahalı sen bilirsin yinele kullanacağına inanıyorum baya kilosta var işini görür tuvalet eğitimde İnanvarda hiç biri tam görünmüyor ki