Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

canım yukarıdaki kahverengi sanırım kadife olan ceket altta mavi kısa üstipli olan onun altında siyak bi etek var bir de mavi bir gömlek bunların fiyat ve bednlerini kusuru olup olmadıklarını yazarmıısn lütfen

Bol kazançlı satışlar dileğimle...Seçil marka etekle,yanları siyah grili olan kolsuz elbisenin fiyatını ve bedenini öğrenebilir miyim?

ürünlerin bir kusuru yok canım kadife ceket 40 bedendı daralttırmştm payı var içinde istersen açtırabılırsn sayılı gıyıldı , mavi gömlek ve siyah etek bunlar mı bir de mavi üst hangisi anlayamdım:/siyah etek 38 beden, mavi gömlek l bedene uygun

Bol kazançlı satışlar dileğimle...Seçil marka etekle,yanları siyah grili olan kolsuz elbisenin fiyatını ve bedenini öğrenebilir miyim?

seçil etek 44 yazıyor ama 40-42 bedene uygun 5 tl,
kolsuz elbise bu mu?
bu network'ün modeli 36-38 beden tül kısmı ipek pahalıya almıştm oyuzden 30 tl ama başka ürünler alırsanız fiyatta yardımcı olurum tabi ki elimdekileri bitirmek istyrm

bunların bedenleri kaç tatlım elinde var mı?

Eklentiler

• $mavi ceket.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 138
  • $mavi gömlek.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 147

gömlek benim için çok büyükmüş cnm ben üst kısımda 36 giyiniyorum etek olabilir cekettinde daraltılmış halinin olucagını düşünüyorum aslında fiyatları ne dirbirde etek yazlık mı kışlıkmı

bunların bedenleri kaç tatlım elinde var mı?
gömlek l beden canım üst bedende 80 ve üzeri giyiyorsan hoş duracaktır, bluz de s-m uyumlu

etek mevsimlik gibi canım kışın içine kalın çorapla falan kullanılabilir, ceket olur muhtemelenüstte 36 giyiyorsan diğer bluzlere de göz atabilirsn,
ceket de etek de 5 tl

canım meraba lacivert gömlek/tunik çok hoşmuş ben 36/S giyorum bazende 38 olabiliyor acaba bana olur mu ki o ? eğer olursa bi kaç beğendiklerimde var

yok canım ya lac,vert gömlk l bedene uygun sana bol olacaktır diğer beğendiklerinde yardımcı olurum, yeni ürünler de ekleyeceğim 36 beden şort , bluzler var orda da

yok canım ya lac,vert gömlk l bedene uygun sana bol olacaktır diğer beğendiklerinde yardımcı olurum, yeni ürünler de ekleyeceğim 36 beden şort , bluzler var orda da
ay o zaman yenileride bekleyeyim öyle topluca göstereyim sanada ne zaman ekliceksin

yeni ürünlerini ne zman yüklüceksin acaba onlarada bakmak isterim

Ancak fırsat buldum canım.Size de zahmet verdim.Elbise beni bayağı aştı.Herşey 1-10 tl arası yazınca öyle sandım.Teşekkür ederim.Güpgüzel satışlar dilerim....

Ancak fırsat buldum canım.Size de zahmet verdim.Elbise beni bayağı aştı.Herşey 1-10 tl arası yazınca öyle sandım.Teşekkür ederim.Güpgüzel satışlar dilerim....

teşekkür ederim elbiseyi düşünürseniz beğendiğiniz diğer ürünleri hediye olarak gonderebilirm aklınızda olsun

Son düzenleme:

Eklentiler

• $IMG_7768.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleyen: Moderatör:
canım bunlar duruyor mu bir de defakto gömlekler l beden olanlar göğüs ölçüleri kaç acaba

kelebekli ayırtıldı canım, siyah duruyor defakto gömlekler 85 -90 bedene olur gibi ,
xl yazıyor ama üçünün de kalıplar dar canım hepsinn göğüs kısmı esneme payını hesaba katmazsam 42-44 cm cıvarı 50cm e kadar esniyor,
lacivert düz olan biraz daha küçük kalıp

inşallah bahsettiğim krem triko duruyordur...peki siyah olur mu sence

inşallah bahsettiğim krem triko duruyordur...peki siyah olur mu sence

siyah s beden canım onun göğüs kısmı da 45 cm ama kollarnda dantel detaylar var kolların kalınsa sıkabilir :/
bahsettiğin krem hangisiydi canım :26:

Selam bu urunler icin fiyat verebilir misin?
Hirka balik sirti desenli 3 nolu fotograf
Hirka kahverengi 6.foto
Gri elbise
Siyah etek
Siyah kumas pantalon
Small beden renkli otantik elbise 3 tl
Journey pantalon 36 beden dusuk belmi
Kirmizi pasabahce kaseler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…