Yeniler eklendi 10.15 TL 13.sayfada

canım keten kot var demişsin ya 28 beden onları beğendim eğer uygunsa senin içn......
Canım beyaz keten satıldı
Ama kot pantolon duruyor :)
Ayrıca senin elinde kalan ürünler neler bana toplu bir link atarmısın burdan telden bakıcm

Canım beyaz keten satıldı
Ama kot pantolon duruyor :)
Ayrıca senin elinde kalan ürünler neler bana toplu bir link atarmısın burdan telden bakıcm

canım ya link atamıyom konu kapatılmış varya sayfamda ordakiler var sayfama baksana ......

canım ya link atamıyom konu kapatılmış varya sayfamda ordakiler var sayfama baksana ......
Tatlım telefondan girdiğim için görmüyorum. İşte

Eki Görüntüle 1029057 Eki Görüntüle 1029058

Canım bende bunlara talibim duruyorlarsa. Ürünlerimden begendıgın olursa takas yapabiliriz

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688558&page=19
sayfanın linkini yazarmısın bakayım tatlım ayrıca krem gömlek harıc dıger 2 si duruyo

Tamam tatlım :)) o senin di unutmuşum başka birşeyler beğen uzerıne :))
şekercim..bi tek onu beğendim ben şimdilik.. sen benden hiç bişi beğenmedin tabi
benbi iki ürün eklicemde foto çekemedim daha ya

güzellik ilk baştaki gri çantan ne kadar

TATLIM 27 YAZMISTIM ama pazarlık yapalım senle

yepyenı daha gorunce anlayacaksın emin ol hatta ona uygun topuklu ayakkabım vardı birlikte almıstım ama artık kullanmıyorum.

20 ye sayarım en son sana

TATLIM 27 YAZMISTIM ama pazarlık yapalım senle

yepyenı daha gorunce anlayacaksın emin ol hatta ona uygun topuklu ayakkabım vardı birlikte almıstım ama artık kullanmıyorum.

20 ye sayarım en son sana

teşekkür ederim canım hoşmuş gerçekten şuan alamam ama eminim alan çok memmnun kalır bol satışlar

ekleyeceklerın neler tatlım bı ipucu alsam :))
canım 2 kapri spor tarzda bi kot şort siyah kesilmiş...
siyah ip askılı çok şık bluz
3 maymun tişörtü
lacivert ince fitilli baharlık mont falan

tatlım begendıklerım hep satılmıs sende

takas için baska ürünlerin varsa olur yoksada sana uyguna bırakıym gömlekleri ikiside tertemız sıfır gibi

Cnm şuanlık sadece takas yapabiliyorum çok çok ürün aldım bu ay fazlaya kaçtım azcık. Napalım kısmet diilmiş diyelim bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…