.........................................................................
nar çiçeği yarasa kolu bana ayırmıştın amaDüşünürüm tatlım ürünlerine bakayım bir sen ne begendın
nar çiçeği yarasa kolu bana ayırmıştın ama
canım keten kot var demişsin ya 28 beden onları beğendim eğer uygunsa senin içn......kot keten beyaz pantolon ve dar paça 28 beden kotlarım var düşünürsen
Canım beyaz keten satıldıcanım keten kot var demişsin ya 28 beden onları beğendim eğer uygunsa senin içn......
Canım beyaz keten satıldı
Ama kot pantolon duruyor :)
Ayrıca senin elinde kalan ürünler neler bana toplu bir link atarmısın burdan telden bakıcm
Krem renk gömlek severek kullanıyordum ki artık bedenime gelmiyo :)S beden salaş 7,5 TL
Eki Görüntüle 976317
Tatlım telefondan girdiğim için görmüyorum. İştecanım ya link atamıyom konu kapatılmış varya sayfamda ordakiler var sayfama baksana ......
sayfanın linkini yazarmısın bakayım tatlım ayrıca krem gömlek harıc dıger 2 si duruyoEki Görüntüle 1029057 Eki Görüntüle 1029058
Canım bende bunlara talibim duruyorlarsa. Ürünlerimden begendıgın olursa takas yapabiliriz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688558&page=19
Tatlım telefondan girdiğim için görmüyorum. İşte
sayfanın linkini yazarmısın bakayım tatlım ayrıca krem gömlek harıc dıger 2 si duruyo
Tm cnm 20. sayfanın linkini ekliyorum tüm kalanlar orda bakabilirsin . http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688558&page=20
şekercim..bi tek onu beğendim ben şimdilik.. sen benden hiç bişi beğenmedin tabiTamam tatlım :)) o senin di unutmuşum başka birşeyler beğen uzerıne :))
şekercim..bi tek onu beğendim ben şimdilik.. sen benden hiç bişi beğenmedin tabi
benbi iki ürün eklicemde foto çekemedim daha ya
güzellik ilk baştaki gri çantan ne kadar
TATLIM 27 YAZMISTIM ama pazarlık yapalım senle
yepyenı daha gorunce anlayacaksın emin ol hatta ona uygun topuklu ayakkabım vardı birlikte almıstım ama artık kullanmıyorum.
20 ye sayarım en son sana
canım 2 kapri spor tarzda bi kot şort siyah kesilmiş...ekleyeceklerın neler tatlım bı ipucu alsam :))
ÜRÜNLERİNLE TAKAS yapabılırız ıstersenteşekkür ederim canım hoşmuş gerçekten şuan alamam ama eminim alan çok memmnun kalır bol satışlar
anladımcanım 2 kapri spor tarzda bi kot şort siyah kesilmiş...
siyah ip askılı çok şık bluz
3 maymun tişörtü
lacivert ince fitilli baharlık mont falan
anladım
tatlım attıgın zaman bakalım merak ettım
tatlım begendıklerım hep satılmıs sende
takas için baska ürünlerin varsa olur yoksada sana uyguna bırakıym gömlekleri ikiside tertemız sıfır gibi