Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ne desen haklısın . Malum dün sevgililer günüydü dolayısıyla planlardan fırsat bulup çekemedim :)) eve gidince atacagımMickkycim nerde kaldi benm pantolonun pacasi
tatlım adres bılgını ozel den yazarmısınAnladm canm guzel ben aliyim ozaman bunu:)
Sonunda bende dolabımda giyemediğim kıyafetlerimi çıkardım veee elimden çıksın amaç ve birazda katkısı olsun istiyorum BUYRUN
İnci Ayakkabı sezonunda almıştım 1 kez kullandım 38 numara 35 TL
Eki Görüntüle 975722 Eki Görüntüle 975727 Eki Görüntüle 975729 Eki Görüntüle 975730
SU Aayakkabı yı yokmu bgenen elden cıkarayım ya : çok uygun istedıgı fiyata hadi bayanlarrr
ayak numaram tutsa hiç düşünmezdim alırdım...bence çok farklı bir ayakkabı....
pörtföy çanta krem 10 TL
Eki Görüntüle 976306 Eki Görüntüle 976307
10 tl olduuumor bluz m-l bedenlere uygundur üzeri boncuk döşemeli kullanılmadı 15 tl
Eki Görüntüle 976313 Eki Görüntüle 976312
5 tlkrem renk gömlek severek kullanıyordum ki artık bedenime gelmiyo :) S beden salaş 7,5 tl
Eki Görüntüle 976317
7,5 tl
10 tlsiyah saten pantolon 36 beden 12,5 tl
Eki Görüntüle 976326
7,5 tl olduu
Lotus marka ispanyol kot pantolon 36-38 bedene uygun 15 TL
Pörtföy çanta 10 TL
Abiye dore renk topuklu sandalet 10 TL
Lila renk anne bluz sıfır 15 TL
KRem renk S beden gömlek beli lastikli 7,5 TL
bunların resimlerini yukleyemedım :26: Doğrusu hata verdi yüklerken İndirim yapılır toplu alımda
evetmerhaba, eğer satılmadı ise diyordum ki, daha önce satılmıştı yazmıştım. sonradan hatırladım :)
Lotus kot pantolon ispanyol paça 36-38 beden 15 TL
Eki Görüntüle 976335
Mor renk bluz boğazı bağcık detaylı 7,5 TL
Eki Görüntüle 976334
Canm lotus pantolonu boydan reslermisin birde mor bagcik detayli bluzu
merhaba, eğer satılmadı ise diyordum ki, daha önce satılmıştı yazmıştım. sonradan hatırladım :)
Lotus pantolon satılmadı Almak isterseniz bilginize
tatlımboyu nasıldır canım
benim boyum 172 civarı
tatlım
benım boyum 1,64 ama gıyınce popo yukarı cektıgınden ıyı gelıyo sana nasıl gelır bılemıycem tatlım eve gıdınce ölçerim istersen .
İnce ise bacaklar boyu ıyı gelecektır senın bacak boyun kac pantolonda
o pantolonu o kadar beğendimki, inan ölçme diycem ama benim bacaklarım uzun ve ince. şöyle söyliyim lcwden alırken uzun seçenekli ürünlerini alıyorum. Sanırım o kot bana kısa yani en azından boy 30 olsa bile bileklerimde kalıcaktır