• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El yeniler 12. sayfadan sonra elc oturma arkadasi,carters,disney,dönence,bebek hamağı,medela,aventpompa

orion6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.141
75
118
YAZMAYI UNUTMUŞUM ALACAKLARINIZ 100 LİRAYI GEÇERSE KARGOYU BEN KARŞILIYORUM

Son düzenleme:
FİSHER PRİCE MUTLU DÜŞLER DÖNENCE

Kutusunda tertemiz bir dönence sadece 1 ay takılı kaldı. Tüm aksesuarları tam. 75TL

DSC09798.JPG
DSC09799.JPG
DSC09801.JPG
DSC09802.JPG
DSC09812.JPG
DSC09813.JPG

BEBEK RESİM ÇEKMEK İÇİN SÜS KIYAFETİ
DSC00003 (2).JPG
k.jpg

Bu ürünleri genelde bebek resimleri çekerken kullanıyorlar 1 kere bile kullanmadık. Normal bere olarakta kullanılabilir. 10 TL

ARTES DİKİŞ MAKİNESİ

Bu hediye olarak geldi ilk geldiğinde 1 kez denedim içindeki örnek kumaşla dikiyordu sonra ayarları ile oynadım dikmemeye başladı bende öylece kaldırdım zaten kullanacağım bişi değil tam adı ARTES FHSM-201 MİNİ DİKİŞ MAKİNESİ ben netten baktım 50 den aşağı yok piyasada ben 25 e satıyorum kesinlikle bozuk değil ayarlarını yapıp kullanın. Anlayan biri çok kısa sürede ayarlar ben hayatım boyunca dikişle uğraşmadım hiç anlamam. Sıfırdır ayak pedalı adaptörü mezurası hepsi içinde. 25 TL

DSC00004 (2).JPG
DSC00005 (2).JPG
DSC00006 (2).JPG
DSC00007 (2).JPG
DSC00008 (2).JPG

MOTHERCARE BEBEK BAKIM SETİ

Mothercare bebek tırnak bakım seti olarak ta bakabilirsiniz netten. Hiç kullanılmadı normalde 45 lira ben 30 a veriyorum içinde banyo termometresi bile var.
Adsız.jpg
DSC00034.JPG
DSC00035.JPG
DSC00036.JPG
DSC00038.JPG
30TL

AMAZONAS KANGOO BEBEKI HAMAĞI

Tavana asılabilir alman malı amazonas kangoo hamak. Ben 170 li bişeye hepsiburada dan almıştım. Zararlı hiçbir madde içermez kumaşı organik. Kutusunda sıfır gibi tertemiz. 75 TL

Amazonas Kangoo Hamak Bezi

Ürün Özellikleri:
• Toplam uzunluk: 90 cm
• Uzanılan yüzey: 70x40 cm
• Dağıtıcı bar boyu: 48 cm
• Kumaş: 240 g/m2
• Ağırlık: 1,15 kg
• Taşıma kapasitesi: Maksimum 15 kg
• Yaş aralığı 0-9 ay
• Markanın ait olduğu ülke: Almanya
Genel Özellikleri:
• Bu güzel hamak bebeğin uyması, şekerleme yapması, dinlenip, rahatlaması ve bunu yaparken etrafında olup biteni gözlemeyebilmesi için mükemmel bir araçtır.
• Bebeği nazik bir şekilde sallarken, onun kısa sürede sakinleşmesine ve rahatlamasına yardımcı olur. Bu bebekleri uyutmak için en basit yollardan biri olmakla beraber, anneler ve babalar içinde daha az yorucu ve kolay bir çözümdür.
• Hamak bebeğin denge duygusunun gelişmesine, kolik, gaz sancısı ve gergin olan bebeklerin rahatlamasına yardımcı olur.
• Sonuç? Mutlu, stressiz, iyi dinlenmiş bir bebek- bu hepimizin çocuklarımız için istediğimiz sonuç değil mi?
• Amazonas Kangoo bebek hamağı üzerinde bir adet merkezi askı noktası bulunur.
• Kangoo bebeklerin geceleri uyuyabileceği, şekerleme yapıp dinlenebileceği bir araç olmasının yanı sıra hafif ve az yer kapladığı için seyahat esnasında da kolayca istenilen yere götürülebilir.
• Kangoo’nun ön kısmında bulunan düğmelerinden kapatılabilir, bebeğin güvende ve rahat hissetmesini sağlar; bebeğe anne karnındakine benzer bir his verir, bebeği nazik ve yumuşak bir şekilde sararken, her zaman ebeveynlerin gözünüzün önünde olur.
• Ya da etrafında olup bitenleri seyretmek isteyen meraklı bebekler için düğmeleri açık bırakılabilir.
• Bazı güvenlik özellikleri bu hamağı piyasadaki diğer hamaklardan farklı kılıyor. İçerisinde bulunan emniyet kemer bağlantısı sayesinde, bebekler hamağa uygun bir şekilde yerleştirildiklerinde düşme riski yoktur. Kese şeklinde olan dizaynı sayesinde bebeğin bütün ağırlığı hamağın altında toplanır, taban kısmı sert olmadığı için, bebekler hamağın içinde dönemezler. Hamak bezi ile bebek arasına şilte yerleştirilebilir bebekler şilte ve hamak bezi arasında sıkışmaz. Hamak bezi hava geçirgendir.
• Tüm Amazonas ürünleri güvenlik standartlarına uygun olarak üretilir. %100 pamuktan imal edilmiş olup, çamaşır makinasında yıkanabilir.
• Asma aparatı ve stand hariç satılmaktadır.
• Kangoo ile kullanıma uygun askı seçenekleri; • Ahşap Corello Stand
• Yuvarlak sırt
• Bebeğiniz doğduğunda yuvarlak bir sırt ile dünyaya gelir, bunun sebebi, dokuz ay boyunca, anne karnındaki dar alanı mükemmel bir şekilde kullanmasını sağlayan C-şeklindeki omurga yapısıdır, bu omurga yapısı yavaş yavaş düzelmelidir. Bu süreç bebeğiniz kendi başına ayakta durup, yürümeye başlayana kadar tüm yıl boyunca devam eder.
• Bebeğiniz uyuduğu zamanda saatlerce omurgasını germek yerine ona sırtını yuvarlama fırsatı veriniz.
Sertifika:
• Amazonas Bebek Dünyası ürünleri, ‘’eko-test’’ sertifikalıdır.
• Bu güvenlik sertifikası Amazonas Bebek Dünyası ürünlerinin, aşağıda listelenen özelliklerini doğrulamıştır;
• Cilt toleransı
• Tere ve salyaya dayanıklılık
• Sürtünmeye dayanıklılık
• Renklerde dayanıklılık
• AZO boya içermez
• Çevre kirliliğine neden olan madde içermez
• Ağır metal içermez
• İn Organik madde içermez (pamuğun beyazlatılmasında klor kullanılmamıştır)
• PAH* içermez
• Yumuşatıcı içermez
• Formaldehit içermez
• Aromatik amineler içermez
• Ftalat içermez
• Alev alma ihtimali düşüktür
• Polisiklik Aromatik Hidrokarbon
• TÜV- Güvenliğin Sembolü
• TÜV- bir ürünün güvenilirliğini belgeleyen bir Alman sertifikasıdır.
• Ürün, hedeflenen kullanım alanında standart birçok teste ve prosedüre tabi tutulur.Bu sertifika özellikle çocuklar için üretilen ürünlerin güvenilirliği için çok önemlidir

DSC00039.JPG
DSC00040.JPG
DSC09454.JPG
DSC09455.JPG
DSC09456.JPG
DSC09457.JPG
ham.jpg

BRİGHT STARTS ZOO TAİLS TİTRESİMLİ ANA KUCAĞI

Bu ürün en çok beğendiğim ve memnun kaldığım ürün oldu mamas papas ana kucağımız vardı ama hiç çukur olmadığından bebek o tarafa bu tarafa kayıyordu sürekli. bunun içi çukur olduğu için çok rahat ettik bebekte çok sevdi. Yemek yerken bile anakucağı ile masanın üzerine çıkarıyorduk. Çok kullanışlı ve yıkanabiliyor kılıfı. Şuanda tertemiz zaten ben yıkadım. 120 lira civarında olan bu ana kucağıda 60 lira. kargo dahil 70
DSC09746.JPG
DSC09748.JPG
DSC09750.JPG
DSC09751.JPG
DSC09755.JPG
pr_01_159_max-copy-800x800.jpg
pr_03_159_max-copy-800x800.jpg

Markası: Bright Starts

Modeli: Zoo Tails Titreşimli Ev Tipi Anakucağı

Ürün Kategorisi: Anakucağı ve Oto Koltuğu

Ürün Alt Kategorisi: Ev Tipi Anakucakları ve Salıncaklar >> Ev Tipi Anakucağ

Özelliklerı

Bebeğinizin neşesine neşe katan, titreşimli ana kucağı

Doğumdan itibaren kullanım özelliği

Bright Starts Zoo koleksiyonuna ait bir üründür

Bebeğinizi sakinleştirici özelliğe sahip titreşim

Bebeğin tek elle kolayca erişebileceği,dilendiğinde çıkarıla bilen oyuncak barı

2 adet eğelenceli oyuncak

Dönen dişlik ve ayna

Bebeğinizi ekstra konfor sağlayan, onu anne kucağında hissetiren özel dizayn

Kolayca temizlenebilen oturma ünitesi

3 noktalı emniyet kemeri

Ürünü zeminde sabitleyen plastik aparatlar

Herhangi bir alete gerek duymadan kolay kurulum

1 C batarya ile çalışır, piller ürüne dahil değildir.

Kullanım Yaşı : 0 - 9 ay

Markanın Ait Olduğu Ülke : Amerika Birleşik Devletleri

ana.jpg
DSC09741.JPG

CHİCCO İSOFİX Lİ ANA KUCAĞI VE OTO KOLTUĞU KARGO DAHİL

Tam adı sanırım chicco autofix fast. Buda ablamdan geldi bizde de vardı kullanmadık. İsofix ile birlikte 100 lira bu üründe kargoyu karşılarım.

DSC09867.JPG
DSC09868.JPG
DSC09869.JPG
DSC09870.JPG
DSC09871.JPG

BASKETBOL OYUNLU ATARİ

Basketbol oyunlu atari hiç kullanılmadı. Yepyeni 10 lira

DSC09874.JPG

PRİMA 3 NUMARA 102 Lİ BEBEK BEZİ

Bize küçük geldiğinden satışta 30 lira ama kargo dahil 40 olur.

DSC09882.JPG

MEDELA MİNİ ELEKTRİKLİ PİLLİ GÖĞÜS POMPASI

Çok çok az kullanıldı kutusunda yanında 7 adet lasinoh süt saklama poşeti hediyeli 90 lira.

DSC09883.JPG
DSC09884.JPG
DSC09885.JPG
DSC09886.JPG

PHİLİPS AVENT ELEKTRONİK GÖĞÜS POMPASI

Çok çok az kullanıdı. Resimdeki aksesuarlar dahildir. yanında 10 adet lasinoh süt saklama poşeti hediye 85 lira.

DSC09892.JPG
DSC09893.JPG
DSC09894.JPG
DSC09898.JPG

BİO BABY BEBEK BAKIM SETİ

Küçük boydur yolculuklar için ideal kullanılmamış. Şampuan, losyon, pişik kremi, bebek yağı. 50 şer ml. Pişik kremi 10 ml. 10TL

DSC09901.JPG
DSC09902.JPG

DERMOKİL BEBEK ŞAMPUANI VE PİŞİK KREMİ SET

Büyük boy. Kullanılmamış. 10 tl.

DSC09903.JPG

MEDELA SÜT SAKLAMA POŞETİ 50 ADET

Medela süt saklama poşetleri medela süt pompaları ile uyumlu adaptörler var kutuda resimde görüldüğü gibi bunları takarak direk poşet içine sağabilirsiniz. Kutu açılmamış ben yurt dışından almıştım tr de 20 lisi 40 lira. Bence en kalitelisini kullanmak lazım süt konusunda. 70 tl.
DSC09960.JPG
DSC09962.JPG
DSC09963.JPG

TEFAL YOĞURTÇUM YOĞURT YAPMA MAKİNASI

Bebek olduktan sonra ona günlük yoğurt yapmak için annemden getirdim o alıp hiç kullanmamıştı. Bende kullanmayı beceremedim yada bir sorunu var bilemedim. Çok ısıtıyor gibi geldi bana. Bunu göze alarak alın bir sorun olabilir göstermedim hiç. Hepsiburada da 219 lira. Benimkinin içinde 6 adet su bardağı kadar kabı var cam. Hepsiburada da satılan plastik ve büyük kaplı. Bu küçük kaplarda isterseniz delikli plastik aparat sayesinde süzme yoğurtta yapabilirsiniz. Ben arızalı fiyatına satıyorum kargo dahil 60 TL.

DSC09964.JPG
DSC09965.JPG
DSC09968.JPG
yoğ.jpg

F&F MARKA 5 Lİ KISA KOLLU BODY 3-6 AY

1,5 ay kadar giyildi temizdir leke yırtık yok. 15 TL

DSC09756.JPG
DSC09757.JPG
DSC09758.JPG
DSC09759.JPG
DSC09760.JPG

DİSNEY MİNNİE MOUSE PELERİN

12-18 aya uygundur etiketi üzerinde. Kalın kaşedir. Orijinal Disney ingiltereden alındı.

DSC09915.JPG
DSC09916.JPG

Back