• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Yenilendi ... 5tl-10tl..kaçırmayın

evet olur canım unısex onlar sarı tulum ince polar mevsimi uyar mı bilmem çizgili polar alt onun üstüde var hafif lekeli diye koymadım

evet olur canım unısex onlar sarı tulum ince polar mevsimi uyar mı bilmem çizgili polar alt onun üstüde var hafif lekeli diye koymadım
aynen şimdi farkettim ikiside kadife giibi duruyor benim bebiş yaza geldigi için sıcak olur sanki.

3,9 ve 10 no daki etek 20 no daki gömlek satılmıştır diğerleri güncel tek tek ya da toplu alımda indirim uygulanacaktır

arkadaşım sana 8-9 aya uygun bir şeyler ayarlarım belki diye kargoyu bugünde beklettim akşam heryeri arayıp tarayacağım senin için ayarlarsam eklerim kargoya inşallah

arkadaşım sana 8-9 aya uygun bir şeyler ayarlarım belki diye kargoyu bugünde beklettim akşam heryeri arayıp tarayacağım senin için ayarlarsam eklerim kargoya inşallah

canım hiç yorma kendini boşver bunu söylemenle bile koymuş kadar oldun teşekkürler

Back