- 6 Eylül 2020
- 13
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi Yektabebek
-
Rabbim şifa versin.. Bol bol Hucurat suresi okuyun ve okutun bebeğiniz adına.. Diğer konuda ise bir bilgim yok maalesef.Merhaba arkadaşlar çocuğum doğar doğmaz tıp fakültesi yenidogan yoğun bakım servisine sevk edildi akciğer kanaması varmış 39+5 haftalık yoğun bakımda hocalar durumu çok kritik en ağır bebek dediler kanamayı 24 saat içinde durdurdular entube ediliyor 3 gün oldu başına gelen varmı tecrübelerini aktarabilicek çok korkuyoruz telefon calicak diye
ALLAH Razı olsunRabbim şifa versin.. Bol bol Hucurat suresi okuyun ve okutun bebeğiniz adına.. Diğer konuda ise bir bilgim yok maalesef.
ALLAH Razı olsunAllah şifa versin en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah
Allah razı olsun AMİNSizin dediğiniz gibi değil ama Üç bebeğimde solunum sıkıntılı doğdu küvezde baya kaldılar. Şuan çok şükür sağlıklılar. Büyüyorlar. İnşallah sizin bebeğinizde bian önce atlatır. İyileşince sağlıklı dinç bi anneye ihtiyacı olacak. Yeni doğum yaptınız bol bol dinlenin fırsat buldukça. Beslenmenize dikkat edin. Allah şifalar versin
Allah binlerce kez razı olsun amin inşallahAllahım hiç bir bebeği annesinden hiç bir anneyi evladından ayrı koymasın tez vakitte müjde için çalar telefonunuz inşallahhh
Amin inşallah Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun.. Rabbim şafi ismi şerifiyle şifa versin inşaALLAH
Canım bir gelişme var mı güzel haberlerini beklerizMerhaba arkadaşlar çocuğum doğar doğmaz tıp fakültesi yenidogan yoğun bakım servisine sevk edildi akciğer kanaması varmış 39+5 haftalık yoğun bakımda hocalar durumu çok kritik en ağır bebek dediler kanamayı 24 saat içinde durdurdular entube ediliyor 3 gün oldu başına gelen varmı tecrübelerini aktarabilicek çok korkuyoruz telefon calicak diye
Canım bir gelişme var mı güzel haberlerini bekleriz
Benim aklım dularım sizinle umarım tez vakitte o annesine sizde ona kavuşacaksınız bol bol dua edin sabır diliyorumMaalesef11 gün oldu bir gelişme yok
Amin Allah binlerce kez razı olsun inşallah sizdenBenim aklım dularım sizinle umarım tez vakitte o annesine sizde ona kavuşacaksınız bol bol dua edin sabır diliyorum
Çok şükür dün makinadan çıktı beslenmesi bugünden itibaren biberonla yapilicak ilaçları bugün kestiler toparlıyor Allah'ın izni ilebir haber var mı o kadar meraktayım ki ALLAHIM size bağışlar inş
o kadar sevindim ki anlatamam sizi tanımıyorum ama aklım sizdeydiÇok şükür dün makinadan çıktı beslenmesi bugünden itibaren biberonla yapilicak ilaçları bugün kestiler toparlıyor Allah'ın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?