• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidoğan süt içmesi

Gul3536

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
133
70
48
32
Kızlar merhaba. 6 haftalık Bi oğlum var. Emmek istemediği için sütümü sağıp veriyorum ama doktor çok verirsen hazımsızlık problemi yaşarsın dedi ve çocuğum şu anda sürekli ıkınıyor hatta geceleri uyurken ıkınıp uyanıyor sürekli. Sizler bebeklerinde kaç cc süt veriyorsunuz ve kaç haftalık bebekleriniz yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar merhaba. 6 haftalık Bi oğlum var. Emmek istemediği için sütümü sağıp veriyorum ama doktor çok verirsen hazımsızlık problemi yaşarsın dedi ve çocuğum şu anda sürekli ıkınıyor hatta geceleri uyurken ıkınıp uyanıyor sürekli. Sizler bebeklerinde kaç cc süt veriyorsunuz ve kaç haftalık bebekleriniz yardımcı olursanız çok sevinirim
Bebek ne kadar istiyorsa o kadar verilmeli bence ama genelde gunde 8 kere 30 cc diyorlar o haftalarda

Hazımsızlık mı 🫣🫣🫣
Bebek ne kadar istiyorsa o kadar vermelisiniz. Bence doktoru da değiştirin çok gelse almaz zaten bebeğiniz

Biberon kaynaklı hava yutuyor olabilir. Yeni Doğanlar için özel biberonlar var antikolik.onlardan alın.

Back