Yenidoğan sivilcesi

Maviboncuk123

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
42
6
25
Hanımlar merhaba 23 günlük bebeğimin yüzünde başında saclarinin arasında sivilceler çıktı bir hafta önce gittikçe dağılıyor gibi ne yapmam lazım korkuyorum ya gecmezse her gün yıkıyorum doktorum bebek sivilcesi dedi hergun yıka dedi ama geçmiyor bir tavsiyesi olan varmı ?

Benim bebeğim de böyleydi canım ben siliyorum mustelanin vücut losyonunu sürüyorum sabah akşam geçiyor öyle cildini hep nemli tutmaya çalış
U

Ay birde ne kadar sürede geçti acaba çok uzun sürdümü
Valla canım benim bir 6 haftalıkken sütüm kesildi ondan sonra hiç birşey kalmadı öyle olunca dedim demekki benim yediklerimden oluyormuş hassas şuan zaten bebeğin zamanla alisacaktir dediğim gibi yaparsan geçer zaten çünkü bakıyordum böyle çıkıyordu hemen siliyordum vücut sampuaniyla yüzünü durulama da yap sonrasinda losyonluyordum on beş dk yüzündeki sivilceler sonuyordu

İnşallah benim bebeğimin de geçer marhsuru yoksa sütun neden kesildi benim bebeğimde beni emmiyor hep sağıp veriyorum emmedigi için kesilir diyorlar seni demi oyleydi acaba yoksa başka bir sebebimi var

İnşallah benim bebeğimin de geçer marhsuru yoksa sütun neden kesildi benim bebeğimde beni emmiyor hep sağıp veriyorum emmedigi için kesilir diyorlar seni demi oyleydi acaba yoksa başka bir sebebimi var
Ben babamı kaybettim canım ama kısmet boylemis ya ablamda emziriyordu onunkine birşey olmadı yani bazen kısmet olduğunu düşünüyorum ne yaparsan yap olmuyor yeterki sağlıklı olsun kuzucuklar elden birşey gelmiyor

Başın sağolsun yaranı desmek istemezdim üzgünüm canım aynen öyle bebislerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil Allah Sağlıkla buyutmemize nasip etsin

Başın sağolsun yaranı desmek istemezdim üzgünüm canım aynen öyle bebislerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil Allah Sağlıkla buyutmemize nasip etsin
Amin cümlemize sende yediklerine dikkat et bakalım süt ve süt ürünlerini kullanma bir hafta bakalım fayda edecekmi eger duzelirse ona göre önlemini alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…