- 9 Ocak 2023
- 42
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi Maviboncuk123
UHanımlar merhaba 23 günlük bebeğimin yüzünde başında saclarinin arasında sivilceler çıktı bir hafta önce gittikçe dağılıyor gibi ne yapmam lazım korkuyorum ya gecmezse her gün yıkıyorum doktorum bebek sivilcesi dedi hergun yıka dedi ama geçmiyor bir tavsiyesi olan varmı ?Eki Görüntüle 3331805
Şuan bebeğinde hala varmi yoksa losyon gecirdimiBenim bebeğim de böyleydi canım ben siliyorum mustelanin vücut losyonunu sürüyorum sabah akşam geçiyor öyle cildini hep nemli tutmaya çalış
U
Hayır şuan yok bide doktorum anne sütü veriyorsan senin yediğin süt ve süt ürünlerinden falan da bebekte hassasiyet olusur demiştiŞuan bebeğinde hala varmi yoksa losyon gecirdimi
Ay birde ne kadar sürede geçti acaba çok uzun sürdümüHayır şuan yok bide doktorum anne sütü veriyorsan senin yediğin süt ve süt ürünlerinden falan da bebekte hassasiyet olusur demişti
Valla canım benim bir 6 haftalıkken sütüm kesildi ondan sonra hiç birşey kalmadı öyle olunca dedim demekki benim yediklerimden oluyormuş hassas şuan zaten bebeğin zamanla alisacaktir dediğim gibi yaparsan geçer zaten çünkü bakıyordum böyle çıkıyordu hemen siliyordum vücut sampuaniyla yüzünü durulama da yap sonrasinda losyonluyordum on beş dk yüzündeki sivilceler sonuyorduAy birde ne kadar sürede geçti acaba çok uzun sürdümü
Valla canım benim bir 6 haftalıkken sütüm kesildi ondan sonra hiç birşey kalmadı öyle olunca dedim demekki benim yediklerimden oluyormuş hassas şuan zaten bebeğin zamanla alisacaktir dediğim gibi yaparsan geçer zaten çünkü bakıyordum böyle çıkıyordu hemen siliyordum vücut sampuaniyla yüzünü durulama da yap sonrasinda losyonluyordum on beş dk yüzündeki sivilceler sonuyordu
İnşallah benim bebeğimin de geçer marhsuru yoksa sütun neden kesildi benim bebeğimde beni emmiyor hep sağıp veriyorum emmedigi için kesilir diyorlar seni demi oyleydi acaba yoksa başka bir sebebimi varValla canım benim bir 6 haftalıkken sütüm kesildi ondan sonra hiç birşey kalmadı öyle olunca dedim demekki benim yediklerimden oluyormuş hassas şuan zaten bebeğin zamanla alisacaktir dediğim gibi yaparsan geçer zaten çünkü bakıyordum böyle çıkıyordu hemen siliyordum vücut sampuaniyla yüzünü durulama da yap sonrasinda losyonluyordum on beş dk yüzündeki sivilceler sonuyordu
Ben babamı kaybettim canım ama kısmet boylemis ya ablamda emziriyordu onunkine birşey olmadı yani bazen kısmet olduğunu düşünüyorum ne yaparsan yap olmuyor yeterki sağlıklı olsun kuzucuklar elden birşey gelmiyorİnşallah benim bebeğimin de geçer marhsuru yoksa sütun neden kesildi benim bebeğimde beni emmiyor hep sağıp veriyorum emmedigi için kesilir diyorlar seni demi oyleydi acaba yoksa başka bir sebebimi var
Ben babamı kaybettim canım ama kısmet boylemis ya ablamda emziriyordu onunkine birşey olmadı yani bazen kısmet olduğunu düşünüyorum ne yaparsan yap olmuyor yeterki sağlıklı olsun kuzucuklar elden birşey gelmiyor
Amin cümlemize sende yediklerine dikkat et bakalım süt ve süt ürünlerini kullanma bir hafta bakalım fayda edecekmi eger duzelirse ona göre önlemini alırsınBaşın sağolsun yaranı desmek istemezdim üzgünüm canım aynen öyle bebislerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil Allah Sağlıkla buyutmemize nasip etsin
Amin cümlemize sende yediklerine dikkat et bakalım süt ve süt ürünlerini kullanma bir hafta bakalım fayda edecekmi eger duzelirse ona göre önlemini alırsın