Yenidoğan sarılığında evde tedavi

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
79
25
Merhaba hanımlar biz 8 günlük olduk 16 değerle eve gönderdiler ama sarılık 20 ye çıktı 2 gün fototerapi gördü bugün 11 e düşmüş değeri taburcu olacak ne yapmam lazım tekrar yükselir diye korkuyorum çünkü 16yken eve gönderdiklerinde 70 gram almasına rağmen sarılık 20 ye çıkmıştı tekrar evde çıkar diye çok korkuyorum

Geçmiş olsun ikizlerim sarılık geçirdi bizde fototerapi gördük 2 gece keşke 11 de çıkartmasalarmış bir gece daha görseydi doktoruyla bir konuşun evde yapabileceklerimiz sık emzirmek 2 saati sakın geçirmeyin

Yarım saatte bir sürekli emziriyorum mama veriyorum ayriyetten bugün tekrar kan aldılar bebeğimden çok ağladı sıpa ben de ağladım onunla inşallah düşmüştür değeri yatırmıyolar gönderiyolar hemen eve

Aslında bir gece daha yatırmış olsalar atlatır siz talep edin bizim de ikizlerimde bir gece de 10 a düştü ama çıkarmadı doktorları bi gece daha yatırdı sonra da bitti
Bir de güneş ışığının altına yatırmak da faydalı yani evinizde güneş gören cam önüne bi 10 dk kadar yatırabilirsiniz sarı çarşaf sarı kıyafet giydirmeyin anlayamazsınız sarılığını

Özel takipli olduğumuz için bir de devlet hastanesine götürelim dedik bugün acilden giriş yapacağız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…