• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Yenidoğan sariliği :((((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yasemin0031

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2018
33
5
6
32
Iyi gunler 5 gun once dogum yaptim.bebegimin sariliği 31 oldu şuan 16 lara düştü sizde de durumla karşilaşan varmi moralim hic yok yardim((((

İki saat arayla emzirin uyandırın bebeğinizi kan şekeri düşüyor açlıktan sarılık o yüzden olur

Paniklemeyin lütfen. Bebeklerin üçte ikisinde sarılık görülür.
Genellikle kendiliğinden geçer. Süre uzarsa mutlaka doktora danışın.
Yeterli beslenmeme
Erken doğum
Geç doğum
Diyabetli anne gibi faktörler sarılığın uzamasına yol açıyor.
Benim kızım prematüre doğdu. Yaklaşık iki aylıktı sarılığı geçtiğinde.
Tahlillerde bir defa bile düştüğünü görürseniz başka tahlile gerek yok. Düzenli düşer. Geçmiş olsun.

Şuan yogun bakimda kontrol altinda ama degeri yuksek oldugu icin 31 yukselmisti beyin hasari olma ihtimali ola bilir dediler kac gundr agliyorum

Şuan yogun bakimda kontrol altinda ama degeri yuksek oldugu icin 31 yukselmisti beyin hasari olma ihtimali ola bilir dediler kac gundr agliyorum
Sarılık harici başka bir sıkıntısı var mı peki?Üzülmeyin lütfen. O süt o bebişe lazım.

Benim kızımda doğduğu hafta sarılık nedeniyle Işın tedavisi gördü bi gece hastahanede kaldık. Bol bol emzirmemi söylemişti doktorumuz fakat sarılık sürekli uyumasına sebep oluyordu. Pamuğu ıslatıp ayaklarını sildik o şekilde uyanıyordu. Işın tedavisi sonrası toparladı. Toparlar Allah’ın izniyle üzmeyin kendinizi. Anne olduktan sonra evlatlarımız için güçlü olmak zorundayız. Sağlıcakla büyütün inşAllah.

Rabbim yardımcınız olsun kardeşimin hanımıda aynı şeyleri yaşadı 2 gün hastanede kaldı tedavi oldu çıktı içinizi ferah tutun rabbim şifa versin inşaallah

Sarilik olmasi degilde degerlerinin aniden yukselmesi 31 az bi deger degil beyin hasari ola bilir diyor doktor ondan korkuyorum Allah korusun :(((((

Sarilik olmasi degilde degerlerinin aniden yukselmesi 31 az bi deger degil beyin hasari ola bilir diyor doktor ondan korkuyorum Allah korusun :KK43:((((
Geçmiş olsun, bundan 30 sene evvelo sağlık şartlarında aşırı sarılıktan kanımı değiştirmişler benim, çok şükür hiç bir sıkıntım yok. İnşallah sizinde olmaz.

Canım üzülme hiç bişey olmayacak bebeğine o seviye eğer bebeğin yedi günlük olduktan sonra o seviyede uzun süre kalsaydı olurdu erkenden müdahaleyle düşürülen sarılık Allah'ın izniyle hiç soruna yol açmıyor canını sıkma süt lazım şimdi ona bende yaşadım aynı şeyleri doktor hiç korkutmadi beni sana söylediğimi söyledi ve süt lazım bize dedi bebeğin beşinde olup kötü olmasindansa gözetim altında iyi olması daha iyi üzülme lütfen olumlu düşün

Çok teşekkur ederim yorumlariniz icin degerler 10 a düstü bebegimn rengi beyazlamiş fototerapiyi durdurmuslar takipte suan

Back