canım benim öncelikle geçmiş olsun. 16 ile 1 gece fototerapi gördük. 16 ile taburcu olduk. babamın bir çocuk doktoru arkadaşı bol güneş ışığı ve kayanatılmış ama ılıtılmış olcak suya 1çay kaşığı şeker ilave edip günde 3-4 çay kaşığı verin dedi. denedim oldu.1 haftaya kadargözlerindeki sarılık bile gitti. ama fototerapiden dolayı kırmızı şeyler dökmüştü. o da 42. gün geçti. 40ından snra geçiyo. geçmiş olsun iyi düşünün.yeğenim sarılıktan 1 gün fototerapi gördü dün 25 değerle yattı, bugün 14 e düşmüş ve çıktı. 28 günlük oldu. bu kadar yüksek değerdesarılık geçirenlerden biraz moral istiyoruz, ne yapabiliriz neler öneriyorsunuz ilerisi için çok endişeliyiz aceba beyinde herhangi bi hasara yol açmışmıdır Allah herkesin bebeşini korusun tüm belalardan...
çok teşekkürler vermiş olduğunuz cevaplar için... şu anda bir buçuk aylık olduk ama sarılığımız hala geçmedi testler sürmekte dün en son 12 idi değeri troid hormonundan olabileceği söylenmiş ama yinede çok çok şükür güneşi bende çok önceden duymuştum ama tabi kış olduğundan o şansımız yok inş yüce rabbim bir an önce şifasını verir allah şükür başka bi sıkıntımız yok bunada şükür...
birde pınar123 16 değerdemi yattı yoksa yazarken yanlış mı oldu
çok teşekkürler vermiş olduğunuz cevaplar için... şu anda bir buçuk aylık olduk ama sarılığımız hala geçmedi testler sürmekte dün en son 12 idi değeri troid hormonundan olabileceği söylenmiş ama yinede çok çok şükür güneşi bende çok önceden duymuştum ama tabi kış olduğundan o şansımız yok inş yüce rabbim bir an önce şifasını verir allah şükür başka bi sıkıntımız yok bunada şükür...
birde pınar123 16 değerdemi yattı yoksa yazarken yanlış mı oldu
Bu sabah 13 e dusmus taburcu olduk. Ömrümden omur gitti. Bizede hemşireler florasan tavsiye ettiler birde sari kiyafet giydiemeyin dedilertekrar sarilik olursa farkedilmesi zor olur diyeAllah şifa versin . Bol bol anne sütü ve buyuklerin önerisi olan geceletığı odada iyilesene kadar beyaz florasan ışığı acık kalsın ve niye bilmiyorum ama üzerine sarı renk yazma ört demislerdi . Ben bir umut uygulamıştım , çok şükür atlattık .
Çok gecmis olsun , insallah bir an evvel tamamen iyileşir .Bu sabah 13 e dusmus taburcu olduk. Ömrümden omur gitti. Bizede hemşireler florasan tavsiye ettiler birde sari kiyafet giydiemeyin dedilertekrar sarilik olursa farkedilmesi zor olur diye
Kacla yatirdiniz degeri dustumu minik kuzunun. Biz cuma günü 22,5 la yattik benimkide 10 günlüktü sonra 13 e düştü sabah. 3 gun sonra 14 oldu as na doktorumuz gönderdi eve. Hala içim rahat değil. Birde hap yazmis yukseltmesin diye taburcu olurken. Hemşire bize söylemedi unutmus. Konuda bi güzel şikayet ettim .Gecesi kapkaranlık kararan bir anne daha. Bugün 10 günlük kuzumu çok yüksek değerle küvöze aldılar. En yoğun mavi ışık tedavisine başladılar. Doktor çok korkuttu. Akşam tekrar kan alınacağını, değerinin 23 altına düşmezse kan değişimi yapılacağını söyledi. Tabi sarsıldım resmen. Ama Rabbime sonsuz hamdolsun ki gece gittiğimizde değerinin 18'e düştüğünü öğrendik.
İnsan yavrusuna hiç kıyamıyor. Belki güzel birşeyler duyarım diye buraya girdim. Yazanlardan Allah razı olsun, umut oldunuz bana. Umarım ben de uzun zaman sonra buraya tekrar girip güzel gelişmeler yazarım.
Lütfen dua edin. Rabbim yavrularımızı muhafaza etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?