- 30 Mart 2022
- 55
- 67
- 18
- 27
- Konu Sahibi kiboshanim
Amin teşekkürlerÖnceki röntgene göre beyazlık azalmış bu güzel Rabbim şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin teşekkürlerÖnceki röntgene göre beyazlık azalmış bu güzel Rabbim şifa versin
Veriyorlar yeni yeni. 2 gündür entübe değil ama bugün nasıl şuan bilemiyorum kan değerleri bu şekildeBir de sütünüzü veriyorlar mı ?
Evet entübasyon hortumu görünmüyor iki hortum olmalıydı ağzında. Entübeden ayrılması da iyi bir şey süt de azıcık gaz yapmış hatta bebişe. Süt aldıkça bu değerler toparlanır. Kan gazına göre bebeğiniz solunumu tölere edebiliyor diyebiliriz bunlar güzel haberlerVeriyorlar yeni yeni. 2 gündür entübe değil ama bugün nasıl şuan bilemiyorum kan değerleri bu şekilde
Çok teşekkür ederim çok sağolun inşallah hemen iyileşirEvet entübasyon hortumu görünmüyor iki hortum olmalıydı ağzında. Entübeden ayrılması da iyi bir şey süt de azıcık gaz yapmış hatta bebişe. Süt aldıkça bu değerler toparlanır. Kan gazına göre bebeğiniz solunumu tölere edebiliyor diyebiliriz bunlar güzel haberler
Merhaba benim 2 aylık oğlumu zatüre sebebiyle yoğun bakıma aldılar.Rabbim şifa versin. E nabızdan bakıp röntgenini gönderme şansınız var mı ?
ciğerleri çok kötü değil ama küçük olduğu için yoğunbakımda takip etmek istemişlerdir. Rabbim acil ve kamil, kalıcı şifa versin sizin yavrunuza ve buradaki tüm yavrucaklaraMerhaba benim 2 aylık oğlumu zatüre sebebiyle yoğun bakıma aldılar.
Röntgeni bu şekilde beni de bilginirebilir misiniz
Zatürre bölgesi var evet. Viral mi bakteriyel mi bilgi verdiler mi ? Kan tahlili var mı ?Merhaba benim 2 aylık oğlumu zatüre sebebiyle yoğun bakıma aldılar.
Röntgeni bu şekilde beni de bilginirebilir misiniz
Kan tahlillerinde enfeksiyon yok viral dedilerZatürre bölgesi var evet. Viral mi bakteriyel mi bilgi verdiler mi ? Kan tahlili var mı ?
Amin inşAllah içimi ferahlattınız çok teşekkür ederimciğerleri çok kötü değil ama küçük olduğu için yoğunbakımda takip etmek istemişlerdir. Rabbim acil ve kamil, kalıcı şifa versin sizin yavrunuza ve buradaki tüm yavrucaklara
O zaman biraz destekle inşallah kolay atlatırKan tahlillerinde enfeksiyon yok viral dediler
İnşallah çok teşekkür ederimO zaman biraz destekle inşallah kolay atlatır
İnşallah çok teşekkür ederim
Allerji testleri yaptılar hayırlı sonuçlar çıkar inşallahO zaman biraz destekle inşallah kolay atlatır