Bugün işitme testine gittik.ölçemedim dedi görevli.15 gün sonra yine çağırdı.cihazda geçemedi yazıyordu.sordum.kıpırdadı uyuması lazım dedi.bebek üşüttümu gripmi dedi.etkiler dedi.oğlumun burnu tikaniyor arada.sabahlari hapşiriyor.gözü akıyor.geçen günde bağirsaktan gaz çıkardi durdu.belirtiler üşüttuğünü gösteriyor.
Nolur başına böyle şey gelen varmı.paylassa
burnu tıkalı hapşırıyorsa sıklıkla üşütmüş olabilir bizde bir grip vakası geçirdik. Vakit geçirmeden doktora götürün derim. Eğer hastaysa mikrop bebeklerde ciğerlere inebiliyormuş çünkü. Bir de burnunu sık sık temizleyin.
burnu tıkalı hapşırıyorsa sıklıkla üşütmüş olabilir bizde bir grip vakası geçirdik. Vakit geçirmeden doktora götürün derim. Eğer hastaysa mikrop bebeklerde ciğerlere inebiliyormuş çünkü. Bir de burnunu sık sık temizleyin.
Benim kızım 2 kez kaldı sağ kuşaktan klinik bera testi için bizi sevk ettiler gene kaldı /50 duyuyor sağ kulak sol /90 duyuyor acaba test içşn 2 ay slnra gel dedi kızım şuan 3 aylık 6 aylık olunca mı gitmeyim doktora
Arkadaslar merhaba,10 günlük ogluma bugun özel hastanede BERA(abr) testi yapıldı. Devlete hic gitmedik OAE hic yapilmadı direk 2.asama diye kabul edilen BERAT yapıldı. Sag kulaktan geçemedi. Hiç yıkamamıştık bebeği yine su veya kor olabilir dediler, cumaya tekrar cagirdilar. Bu durumu yasayan varmi ve sonucu degisen varmı? Ne yapmamız gerekiyor cok korkuyoruzz
Arkadaslar merhaba, 10 günlük ogluma bugun özel hastanede BERA(abr) testi yapıldı. Devlete hic gitmedik OAE hic yapilmadı direk 2.asama diye kabul edilen BERAT yapıldı. Sag kulaktan geçemedi. Hiç yıkamamıştık bebeği yine su veya kor olabilir dediler, cumaya tekrar cagirdilar. Bu durumu yasayan varmi ve sonucu degisen varmı? Ne yapmamız gerekiyor cok korkuyoruzz