Yenidoğan kiz genital bolge beyaz madde

tirtil3435

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
14
6
1
39
Merhaba 25 gunluk kiz bebegim var. İc dudaklar ve dis dudaklar arasinda beyaz peynirimsi kivamda bi madde var. Dogum sonrasi oralari hic temizleme oralara hic girme dedikleri icin bisey yapmadim ama baya birikmis bir beyaz madde var. Normal mi?

Hassas bolge dudak kisimlarina diski bulaşmadığı surece girme cunku hala genital organ gelişiyor dediler. Ama o beyaz madde beni rahatsız ediyor.

Hassas bolge dudak kisimlarina diski bulaşmadığı surece girme cunku hala genital organ gelişiyor dediler. Ama o beyaz madde beni rahatsız ediyor.
Hiç duymadım yeğenim var kız, kuzenlerimin kız bebekleri var. Normal temizlediler ilk defa duyuyorum

Temizleme diyen bebek hasta olsun diye mi demiş? Su ile temizleyin. Temizlik maddesi değmesin yeterli. Kız bebeklerde annnenin hormonlarından kaynaklı akıntı ve vajinal kana görülebilir. Acilen temizleyin bebişi hasta olur.

Kız bebeklerde genital bölge temizliği çok önemlidir. İdrar yolları iltihabı başta olmak üzere bir çok hastalığa yakalanabilir. Her alt değişiminde temizleyin

Kontrole gittigimizde doktora sordum, genital bolgenin normal salgisiymis. Dokunmamam gerektiğini soyledi. Doktorum profesör ve isinde cok tecrübeli onun icin onun dedigine guvenerek dokunmuyorum.

Merhaba 25 gunluk kiz bebegim var. İc dudaklar ve dis dudaklar arasinda beyaz peynirimsi kivamda bi madde var. Dogum sonrasi oralari hic temizleme oralara hic girme dedikleri icin bisey yapmadim ama baya birikmis bir beyaz madde var. Normal mi?
Benim de 4 aylık bebeğim var doktorumuz tahriş etmeden pamukla temizlememi söyledi her açtığımda değilde o beyaz salgı birikmeye başladığı zaman temizliyorum ..çok şükür bi zararını görmedim

Benimde bebegim 7aylik doktorum ayni sekilde banada orayi cok dikkatli bi sekilde su degdirmeden her zaman olmamak kaydiyla temizlemem gerektigini soylemisti ilk zamanlarda cok nadir silerdim ya pamukla yada temiz islak mendille simdiler beyaz akinti gunluk oluyor gunluk siliyorum bende gunde en fazla 2defa, anneden geciyor diye biliyorum bende de oluyor beyaz akinti cis yaparken yada oturdugunda altini aldigimda bi agri yada aglamasi olmadigi icin ustunde durmadim

Back