Bebek İkinci El Yenidoğan Kıyafeti arıyorum

Tamam canım özelden yazışalım.

hatta hiç giyilmemiş olanlar bile var tercih edersen, hediye gelip değiştiremediklerim kaldı elimde :) KOnyaya kargo çok tutmaz. sen ihtiyacın olanları yaz istersen. çünkü vakumlu kutuyu açmam gerek, yıkayıp ütüleyip kaldırmıştım

allah analı babalı buyutsun.bana hediye gelen wınnıe the pooh setım var normal hastane cıkıslarından bıraz daha ufak.

2 adet giyilmemiş kadife takım, penye alt üst ve tulum set var. 2 adet ayaklı tek alt. 8 tane çıtçıtlı body, 2 iç 1 dış zıbın.. Bir de kullanılanlar var: kalın tek alt, peluş Yelek falan

Yenidogan için kıyafet arıyorum. Örgü de olabilir. Bebeğim bir ay erken geldi. 2 hastane çıkışım vardı. Onlar dışında uygun kıyafeti yok kızımın

Canimbendekileryepyeni cokuygunvrritimkapida odemeli.kizbebek kurk topigime bak.ordacok var bide digerkonumvar battaniye yazlikkislkkhepsi var.neler yokki.onunadida oyun halisi...emzitme geceligi bssligi bu.

Kusura bakmayın, bebeğin ilk haftası oldukça yoğun geçti bir türlü bakamadım sayfaya doğru dürüst. Kıyafet konusunu hallettim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…