How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El Yenidoğan Kıyafeti arıyorum

begendigine sevindim cnm. pembe olan sapkası tavsanlıyı hc gıydıremedım sadece bır kere gıydırdım resim cekmek için yazın dogdugu için bebegim bıraz kalın geldi sonrada kuculdu:)) istersen gonderebılırım fıyatta anlasırız:34:

Tamam canım özelden yazışalım.

hatta hiç giyilmemiş olanlar bile var tercih edersen, hediye gelip değiştiremediklerim kaldı elimde :) KOnyaya kargo çok tutmaz. sen ihtiyacın olanları yaz istersen. çünkü vakumlu kutuyu açmam gerek, yıkayıp ütüleyip kaldırmıştım

allah analı babalı buyutsun.bana hediye gelen wınnıe the pooh setım var normal hastane cıkıslarından bıraz daha ufak. $1913368_647894275256741_1019321427_o.jpg $IMG_20140209_172403.jpg

2 adet giyilmemiş kadife takım, penye alt üst ve tulum set var. 2 adet ayaklı tek alt. 8 tane çıtçıtlı body, 2 iç 1 dış zıbın.. Bir de kullanılanlar var: kalın tek alt, peluş Yelek falan

Yenidogan için kıyafet arıyorum. Örgü de olabilir. Bebeğim bir ay erken geldi. 2 hastane çıkışım vardı. Onlar dışında uygun kıyafeti yok kızımın :(

Canimbendekileryepyeni cokuygunvrritimkapida odemeli.kizbebek kurk topigime bak.ordacok var bide digerkonumvar battaniye yazlikkislkkhepsi var.neler yokki.onunadida oyun halisi...emzitme geceligi bssligi bu.

Kusura bakmayın, bebeğin ilk haftası oldukça yoğun geçti bir türlü bakamadım sayfaya doğru dürüst. Kıyafet konusunu hallettim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Sevgiler

Back