gozun aydin cnmm:)) allah bebegin ve sevdiklerinle saglikli cookk mutlu bir omur versin..umarim bulursun aradigin gibi birseyler..
Eki Görüntüle 974245 Eki Görüntüle 974253 Eki Görüntüle 974256 Eki Görüntüle 974258
Eki Görüntüle 974258
canım hepsi 25 tl
güle güle buyut bebegini.
gozun aydin cnmm:)) allah bebegin ve sevdiklerinle saglikli cookk mutlu bir omur versin..umarim bulursun aradigin gibi birseyler..
güle güle büyüt bebişini inşallah,bende unisex tulumlar badiler var alabilirsin bayağa indiriyorum nedense bir kişi dışında soran olmadı,kanz,joker,cıvıl babykids markalar
Eki Görüntüle 974245 Eki Görüntüle 974253 Eki Görüntüle 974256 Eki Görüntüle 974258
Eki Görüntüle 974258
canım hepsi 25 tl
güle güle buyut bebegini.
Tatlım cevaplar karışmış :) iyi dileklerin için teşekkür ederim. Bunlar 50 cme uygun mu?
Çok teşekkür ederim canım. Çok şükür bin şükür bugünlere. Sözde bir yıllık eşyasını almıştım kuzucuğun. Ama bu kadar minik olacağı aklıma gelmemişti
Canım güle güle büyüt bebeğini, gözünüz aydın olsun, hayırlı evlat olsun, olsun canım erken de olsa annesi ona güzel güzel bakar büyür bebişin sağlıkla sıhhatle inşallah,, canım prematüre bebek kıyafeti olanlar sana yardımcı olmalı... ya da internet sitelerinde de premature olarak indirimli satılanlar var onlardan bak canım, onlar bebişine olur
merhaba cnm.gözünüz aydın gule gule buyut bebegini ins. benım bebegimde küçük dogdu 48 cm dı.senın yazını okuyınca bırden bebegimin dogdu zaman geldı aklıma gercekten cok cabuk buyuyorlar.kuculmus kıyafetlerımı kaldırmıstım şimdi senın için bikaç tane cıkarttım cnm resım yuklıycem inş begenirsinTatlım ne güzel sözler bunlar. Çooook sağol.
idıl baby cnm bu 50-56 cnm yazıyor üstünde
bu da ıdıl babyle aynı boyda
bu kayınvalıdem almıstı hiç gıydıremeden hemen buyumustu bebegım bıraz gec getırmıstı bu dıerlerınden bıraz daha küçük premature bebek içinmiş ama etiketi yok ustunde oyuzden net bılmıyorum boyunu. Kaldırmıstım kıyafetlerı yazını gorunce ccıkarttım oyuzden kırısık cnm k.bakma ütüleyemedım
Bssalttim cnmmmmmmesaj kutun doluuuuuu
idıl baby cnm bu 50-56 cnm yazıyor üstünde
bu da ıdıl babyle aynı boyda
bu kayınvalıdem almıstı hiç gıydıremeden hemen buyumustu bebegım bıraz gec getırmıstı bu dıerlerınden bıraz daha küçük premature bebek içinmiş ama etiketi yok ustunde oyuzden net bılmıyorum boyunu. kaldırmıstım kıyafetlerı yazını gorunce ccıkarttım oyuzden kırısık cnm k.bakma ütüleyemedım
begendigine sevindim cnm. pembe olan sapkası tavsanlıyı hc gıydıremedım sadece bır kere gıydırdım resim cekmek için yazın dogdugu için bebegim bıraz kalın geldi sonrada kuculdu:)) istersen gonderebılırım fıyatta anlasırızÇok güzelmiş bunlaar :)
Ankaradaysanız elden acil ihtiyacınızı giderecek kadar kıyafeti verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?