Tulum, zıbın.. Yenıdogan cok olmasa bıle 3,4 takım laızm oluyor. Yaz bebegı olacaksa bol bol yazlık tulum zıbın, çorap.. Yazlık uzun ve kısa tulumla yazı bıtır mistik bız agustosta dogdu ve sıcak memlektteyız yenıdogan takım cok gıymedık.waffle kumas, klıma tulum, muslın tulum vs. o sekıl gıyıldı.Kızlar ben 9 haftalik hamileyim ve bebis haziran basi gibi dogacak. Size sorum şu, dun e bebekte indirim vardi 5 adet patikli tulum aldim biri buyumlk gelir yenidogan alman lazm dedi direk yenidoğan aldim bedeni, sonra pisman oldum keske 3 ay alsaydim 3 tanesini diyebu yenidogan 5 adet ayakli tulumu en azindan 1 ay gibi bir sure kullanabilirmi.
Kiyafet olarak ne onerirsiniz baska, dogunca 2 ay sonra yaz ayi bide
Ben sadece 40ına kadar uzun kol giydirdim. Kış bebeğine. 3 ay 6 ay arası yarım. Sonrasķ sadece kolsuz.Bu kadar erken kiyafet almayın, ucuz buldukca citcitli body depolayin 3-6-9-12 ay seklinde.
6 ay ve uzeri olanlari uzun kollu alin.
Su ara yaz urunleri kalkti, zaten istesenizde cocugun ilk 6 aylik kiyafetini alamazsiniz.
2-3 tane hastane takimi yapın
Citcitli body
Patikli tulum
Bere
Corap+eldiven olacak sekilde.
Gerisini Nisan-Mayis gibi topluca alirsiniz.
Benim ilk kizim kis bebegiydi ama Ankara cocuguydu lahana gibi geziyordu kuzum.Ben sadece 40ına kadar uzun kol giydirdim. Kış bebeğine. 3 ay 6 ay arası yarım. Sonrasķ sadece kolsuz.
Valla benim kız 4 aylık olana kadar hastane çıkışını giydiKızlar ben 9 haftalik hamileyim ve bebis haziran basi gibi dogacak. Size sorum şu, dun e bebekte indirim vardi 5 adet patikli tulum aldim biri buyumlk gelir yenidogan alman lazm dedi direk yenidoğan aldim bedeni, sonra pisman oldum keske 3 ay alsaydim 3 tanesini diyebu yenidogan 5 adet ayakli tulumu en azindan 1 ay gibi bir sure kullanabilirmi.
Bebeğim 2 aylık olmadan 3 aylık kıyafetleri giymeye başladı. Özellikle ayaklı tulumlar boydan kastı hep. Ben en çok üstü çıtçıtlı body olan ikili takımlarla rahat ettim diğer türlü üstler hep yukarı kıvrılıyo beli açılıyo çocuğun. Bi de fermuarlı tulumlar özellikle gece daha rahat oluyor uyku sersemi bütün çıt çıtları kapamaya çalışmak insanı delirtiyorKızlar ben 9 haftalik hamileyim ve bebis haziran basi gibi dogacak. Size sorum şu, dun e bebekte indirim vardi 5 adet patikli tulum aldim biri buyumlk gelir yenidogan alman lazm dedi direk yenidoğan aldim bedeni, sonra pisman oldum keske 3 ay alsaydim 3 tanesini diyebu yenidogan 5 adet ayakli tulumu en azindan 1 ay gibi bir sure kullanabilirmi.