Yenidoğan Kırmızı leke

yasem45

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
13
0
6
31
Yenidoğan bebeğim yüzünde kırmızı lekelerle doğdu bu şekilde olan var mı hangi doktora gittiniz geçti mi düşünmekten uyanamıyor

Eklentiler

• IMG_0968.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 596
Merak etme ben gececegini dusunuyorum..oglumunda ensesinde vardi kocaman di hemde avuc icim kadar...buyudukçe yok oldu sanirim 1 yasindan itibaren tamamen gitti

Doğum lekesi gibi duruyor, bir tanıdığımın bebeğinin alnında vardı, o duruyor hala ama hafifledi rengi, 8 yaşında falan çocuk. İlk doğduğunda tıpkı çilek gibiydi

Benim kızımın da her iki göz kapağında nohut kadar vardi, büyüdükçe tamamen geçti.

Bizimkinin kaşları ortasında vardı, kafa büyüdükçe geçti gibi, göze batmaz oldu en azından. 1.5 yaş. Sağlıkla büyüsün.

Aynı sizin gibi kızımda göz kapağında var şu an 3 aylık hatta abisininde aynı şekilde aynı yerde vardı. Sanırım bizim fabrika çıkışı böyle hiç dert etmeyin bunlar 1 yaşına doğru geçiyor genelde. Allah bağışlasın bebeğinizi

Yenidoğan bebeğim yüzünde kırmızı lekelerle doğdu bu şekilde olan var mı hangi doktora gittiniz geçti mi düşünmekten uyanamıyor
Benim oğlumda da vardı geçiyor zamanla ablam şey demişti izin almadan hamileyken birinin bahçesinden vs bişey yemişsin ondan olmuş demişlerdi bazen de çilek çok yersen oluyo falan derler

Geçmezse diye çok dert ediyorum üzüldükçe sanki daha da dikkatimi çekiyor doktora falan gittiniz mi peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…