Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merak etme ben gececegini dusunuyorum..oglumunda ensesinde vardi kocaman di hemde avuc icim kadar...buyudukçe yok oldu sanirim 1 yasindan itibaren tamamen gitti
Doğum lekesi gibi duruyor, bir tanıdığımın bebeğinin alnında vardı, o duruyor hala ama hafifledi rengi, 8 yaşında falan çocuk. İlk doğduğunda tıpkı çilek gibiydi
Aynı sizin gibi kızımda göz kapağında var şu an 3 aylık hatta abisininde aynı şekilde aynı yerde vardı. Sanırım bizim fabrika çıkışı böyle hiç dert etmeyin bunlar 1 yaşına doğru geçiyor genelde. Allah bağışlasın bebeğinizi
Benim oğlumda da vardı geçiyor zamanla ablam şey demişti izin almadan hamileyken birinin bahçesinden vs bişey yemişsin ondan olmuş demişlerdi bazen de çilek çok yersen oluyo falan derler