- 25 Aralık 2021
- 2.603
- 3.623
-
- Konu Sahibi Kedili ve Bebeli
Katlaması kolay mı ya da bebek kucağınızdayken tek elle kolay katlayabiliyor musunuzJoie crome gayet memnunum oğlum 19 aylık ona kullandım şimdi 45 günlük kızıma kullanıyorum hatta bazen ikisini aynı anda bindiriyorum sürüşü öyleyken bile güzel.
Ay bir de öyle olursa yandıkBen hafif ve adaptörlerle puset takılıyor diye mclaren atom aldım ama şu an bebeğim asla arabada durmak istemiyor
Maclaren niye boyle ya, benimki de asla oturmuyordu. Kemerini mi sevmiyorlar acabaBen hafif ve adaptörlerle puset takılıyor diye mclaren atom aldım ama şu an bebeğim asla arabada durmak istemiyor
Çünkü önünde elleriyle dayanabileceği bir demir vs yok. Koltuga sırtı dayalı baglı gitmek istemiyorMaclaren niye boyle ya, benimki de asla oturmuyordu. Kemerini mi sevmiyorlar acaba
Evet bu da etken, ben sonra ön barı olan bi araba aldim, onda cok rahat ettikÇünkü önünde elleriyle dayanabileceği bir demir vs yok. Koltuga sırtı dayalı baglı gitmek istemiyorinsan hamileyken bu ayrıntıları düşünemiyor.
Ben bir şekilde yapıyorum açması zaten kolay kapatırken basit bir işlem için iki el gerekiyor bir videosunu izleyin istersenizKatlaması kolay mı ya da bebek kucağınızdayken tek elle kolay katlayabiliyor musunuz
Sizin arabanı gerçekten güzelmiş, biz kanguruyla devam.Evet bu da etken, ben sonra ön barı olan bi araba aldim, onda cok rahat ettik
O bastonli değil mi yenidogana nasıl olduJoie crome gayet memnunum oğlum 19 aylık ona kullandım şimdi 45 günlük kızıma kullanıyorum hatta bazen ikisini aynı anda bindiriyorum sürüşü öyleyken bile güzel.
Hayır normal arabaO bastonli değil mi yenidogana nasıl oldu
Peki kötü yönleri nelerdir sizin açınizdan ?Hayır normal araba
Ben her açıdan memnunum ya sağlam sürüşü güzel güneşliği baya iyi, ön barının yüksekliği iyi bazıları yüksek oluyor bebek biraz büyüdüğünde yüzüne denk geliyor ve sarsılmalarda çarpıyor,çift yön oluyor tutma kolunun uzunluğu iyi 3 kademe eşim uzundur adımlarında arabaya çarpmıyor ayakları rahat kullanıyor tekerlekler cok kolay cıkıyor takılıyor vs yani ayrıyetten pusette takabiliyorsunuz evrensel olan herhangi bir markanın. E tabi biraz normal olarak ağır ama düzgün bütün arabalar öyle ve arabanın bütün parçaları çıkıp yıkanıyor kaç kez makineye attım birşey olmadı.Peki kötü yönleri nelerdir sizin açınizdan ?
Harikasınız çok teşekkür ediyorum detaylı yorum içinBen her açıdan memnunum ya sağlam sürüşü güzel güneşliği baya iyi, ön barının yüksekliği iyi bazıları yüksek oluyor bebek biraz büyüdüğünde yüzüne denk geliyor ve sarsılmalarda çarpıyor,çift yön oluyor tutma kolunun uzunluğu iyi 3 kademe eşim uzundur adımlarında arabaya çarpmıyor ayakları rahat kullanıyor tekerlekler cok kolay cıkıyor takılıyor vs yani ayrıyetten pusette takabiliyorsunuz evrensel olan herhangi bir markanın. E tabi biraz normal olarak ağır ama düzgün bütün arabalar öyle ve arabanın bütün parçaları çıkıp yıkanıyor kaç kez makineye attım birşey olmadı.