Bebek Beslenmesi Yenidoğan için en iyi gaz yapmayan mama hangisi ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benimki hem anneme olan düşkünlüğümu hem de bebeğe olan ilgimi kiskanio.Yok efendim kendi ikinci plana düşmüş,varsa yoksa bebekmis,yok onunla hiç ilgilenmiomusum ki kuyruklu yalan.Bebege olan ilgimi kıskandığıni bildiğimden ona ilgimi hiç eksik etmem.Benim babamın da psikolojik rahatsızlığı vardı.Butun yükümüz annemin üzerindeydi.Ucumuz de okuduk onun sayesinde.Annem benim en iyi arkadaşımdı.Bekarken de heryere onunla giderdim.Aile bağlarımız çok kuvvetlidir.Bu da ona garip gelio.İnan lohusaligin tadını yaşayamadım.Bakalim ikinci Kıbrıs'a gitme teşebbüsünde neler olacak.Ama ben gitmemeyi koydum kafama.

Sen demiştin Kıbrıslı sanki belki hani kendi ailesi filan da bebeği görmesi icin mi , ay inşallah herşey daha güzel olur böyle çok negatif ilişkiler filan çocuklarımıza yansımaz inşallah ben isterim kızım aile ortamında güzel yetişsin anne babası ile ilgili ilişkileri ,bağı sıkı güzel olsun ama hava alanında el kadar bebe ile öyle olmanız ordan oraya tabi iyi değil yavrum ya

M Mevsim hep bahar therealsinner kızlar sorunlu eşler klübü kuralım Benim bu bilmiş kankam dedi ama “Bebek olunca kocalar kendilerini 2. Plana atılmış hissediyor” diye. 9 ay biz taşıyoruz. Doğumu biz yapıyoruz. Sütü biz veriyoruz. Koca kişisi figüran bu durumda Benimkinde Allah var sizinkiler kadar çene yok. En kötü ihtimal zora gelemez, kaçar. Aman giderse de gitsin. Çok meraklı değilim. Arkadaşım dedi. “Sen bu evlilikten alacağını aldın.” Tek başıma yapabilseydim zaten ben 2. Kez evlenmezdim. Türk erkekleri anlayışlı, yardımsever değil. Çekilecek dert değiller.
Hepimize Allah sabır versin. Modumuzu yine düşürmeyelim. Bebişlerimiz etkilenmesin

Aynen Nihalcim biz evlilikten alacağımızı aldık.Gerisi zerre umurumda değil

Bu bilmiş kankan doğru demiş ama yok ya türk erkeklerine özgü değil aslında yetişme tarzı bakmayin siz ,kendi kardeşime yahut arkadaş eşlerine bakıyorum çokta iyi hem eş hemde babalar ..bizimkiler amorti çıkmış bize therealsinner

Artı babamı hatırlıyorum halen annem eşimi gördü diyo benim kocam nasıldı ben lohusali iken hatta ben kolikmisim babam anneme üzülür beni 2.planda görür sürekli anneme destek olurmuş kaldı ki ben seneler sonra olmuşum

Sma Comfort kullandık, gaz sorunu yaşadığımız çok nadirdir, bir elin parmaklarını geçmez.
Dört doktora danışarak kullanmaya başlamıştık.

@Nihal Shibuya Nihalcim nasılsın.Carsamba doğum var dimisancin,ağrın var mı,ne kadarlık oldun tam olarak
Realcim son 3 gündür gögüs kafesimin altı çok acıyor. Sanki bıçak saplıyorlar gibi Allah’ın izniyle Çarşamba sabah 9’da ameliyatım olacak. 37+5 deyim bugün. Çarşamba 38. Haftam olacak Bugün aneztesi için test yaptırdım. Yarın eşimle korona testi vereceğiz. Artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Aşırı heyecanlıyım

Hayatının en guzel heyecanına hazır olyakında gece mesaileri ve bu manzarayla aramizdasin Allah'ın izniyle bitanem

Hayatının en guzel heyecanına hazır olyakında gece mesaileri ve bu manzarayla aramizdasin Allah'ın izniyle bitanemEki Görüntüle 2981303
Minik Pera Pespembe bir bebek bu Realcim. Benimki muhtemelen kara bir şey çıkar Evet çok karışık, değişik, yeni duygular yaşıyorum. Rabbim çok şükür nasip etti

Minik Pera Pespembe bir bebek bu Realcim. Benimki muhtemelen kara bir şey çıkar Evet çok karışık, değişik, yeni duygular yaşıyorum. Rabbim çok şükür nasip etti
Yerim ben o minik kara kuzuyuheyecanının tadını çıkar ve fırsat bulduğunda beni de haberdar et.İnan ben de senin için çok heyecanlıyımDerinle kavuşmaniza geri sayım başladı

@Nihal Shibuya Nihalcim bebekten fırsat bulmuşken yazım dedim.Yarin hayatının en güzel gününü yasicaksin.Heyecaninin da,telaşının da tadını çıkar.Firsatin olduğunda bizleri de haberdar et. Sana şimdiden hayırlı,sağlıklı,kolay,mutlu dogumlar diliyorumDerin Damla şimdiden hosgeldi annesinin kollarina

Realcim sorma ya. Akşam işyerine uğradım. Bendeki evrakları filan teslim ettim. Bugün eve kadın geldi. Evi temizledi. Bende eşime dedim “Akşama evde yemek yapamayız. Ortalık kirlenir. Dışardan iste.” Eşim yine mızır mızır. “Seni bekledim. Yemek yemedim. Gel, yemek sipariş verelim” Tosnaya tosnaya geliyordum evde süpriz yapmış. Hastaneye kimseyi kabul etmiyorlar diye eve süsleme yapmış. Dedim “erken yaptın, bebek doğunca oluyordu bu” Haberdar ederim bitanem. Çok sağolasın

Eklentiler

• 57D2E7BC-B2E2-4247-979B-3D9FDA3B6B85.jpeg
    136,8 KB · Görüntüleme: 65
  • 30637649-9378-4ACC-9D54-4666BA4E9CB5.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…