Yenidoğan göz çapaklanması

Gnk_25

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
254
225
Anneler yeni doğum yaptım bebeğim 12 günlük gözünde çok çapaklanma oluyor. Bazen gözünü açamıyor ılık su pamukla hergün siliyorum fayda etmiyor. Doktor göz masajını önerdi göz pınarlarına. Oda fayda etmiyor. Önerebileceğiniz bir yöntem varmı daha önce başına gelen. ?

Çay demliyorsun ya canım. Demlikteki çayı bi kaseye dök. Ilık olsun. Pamukla sil Çapaklı gözünü. 2 gün yap dua edersin bana :)

Çay demliyorsun ya canım. Demlikteki çayı bi kaseye dök. Ilık olsun. Pamukla sil Çapaklı gözünü. 2 gün yap dua edersin bana :)

Allah razı olsun canısı bir kere yaptımda eşim yok frlan dedi doktor demedikçe olmaz dedi halbuki annem küçükken hep yapardı hemn geçerdi

Allah razı olsun canısı bir kere yaptımda eşim yok frlan dedi doktor demedikçe olmaz dedi halbuki annem küçükken hep yapardı hemn geçerdi
Hemen geçiriyor kuzum sen gizlice yap eşine göstermeden . Her şeyi erkekler biliyor zaten :işsiz:

Doktorumuz bize icme suyunu kaynatin ilik oldugunda gozunu silin sonra da damla damlatin dedi. Bizimki de o kadarlikti gecti cok şükür

Aynen :-D valla azalma var göZünde
Hemen geçiriyor kuzum sen gizlice yap eşine göstermeden . Her şeyi erkekler biliyor zaten :işsiz:

Doktorumuz bize icme suyunu kaynatin ilik oldugunda gozunu silin sonra da damla damlatin dedi. Bizimki de o kadarlikti gecti cok şükür
Bende ılık suyka devamlı siliyorum göz masajıda yapıyorum şu çay suyu faydalı sanki

Aynen :-D valla azalma var göZünde

Bende ılık suyka devamlı siliyorum göz masajıda yapıyorum şu çay suyu faydalı sanki

Ben kendimede cay suyu yapardim da bu daha kucuk diye dr a gosterdik problem mi var acaba diye cok gecmis olsun sizinkine de

Ben kendimede cay suyu yapardim da bu daha kucuk diye dr a gosterdik problem mi var acaba diye cok gecmis olsun sizinkine de
Evet canım geçmiş oldun tkrrdambiz sordukda göz doktoruna gösterin dedi

Anneler yeni doğum yaptım bebeğim 12 günlük gözünde çok çapaklanma oluyor. Bazen gözünü açamıyor ılık su pamukla hergün siliyorum fayda etmiyor. Doktor göz masajını önerdi göz pınarlarına. Oda fayda etmiyor. Önerebileceğiniz bir yöntem varmı daha önce başına gelen. ?
Bizde de olmuştu . Dr anne sütü ve çay pansumanı demişti. Çay daha iyi geldi ama en iyisi serum fizyolojik bir iki damla damlat çok iyi geliyor

Anne sütü damlat iyi gelir canım benim oğlumda gözleri çakılamıyordu

Kızlar çay işe yaramadı şu göz masajı işe yaradı devam ettim azalma var doktor devamlı yap iyice kanallar açılır dedi. Annemlerde meme ucu gözüne değdiyse ondanda olur demişlerdi ne kadar bilimsel bilmiyorum :-) zaten 10 gün sonra göz muayenesini var o zaman belli olur. Antibiyotik de çok işe yaramıyormuş

Bu masajı kesinlikle deneyin. Kızım 4 aylık 3 aydan beri çapaklanma çekiyoruz. Youtubeden bir videoya denk geldim. Keşke daha önce denk gelseydim o gün 3 kez yaptım bu masajı şükür bitti.
Link=

X