• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Yenidoğan Enfeksiyonu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Captain92

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
19
2
36
33
Merhabalar. 40.haftamızda sancılarım başladı ertesi sabah bebeğim kanalda bir türlü ilerlemeyince sezeryanla erkek bebeğimiz oldu. Ancak yapılan testlerde kanında enfeksiyon çıktı. CRP 1,2 çıkınca doktor yenidoğan ünitesine yatırdı dün.Antibiyotik tedavisine başladılar. Çok kötü durumdayım. Çok üzgünüm aklımın ucuna gelmeyecek bir şey oldu. Çevremde hiç duymadım bizim durumumuzda olan var mı? Bebeğim iyileşecek mi arkadaşlar. Dua edin bize.

Canım geçmiş olsun ama geçici bir durum merak etme tanıdıklarım var bunu yaşayan ama şuanda bebekleri çok iyi sen moralini bozma sütun kesilir. Oglus için sağlam dur annesi allahım yardım eder minige. 🤲👶

İnşallah arkadaşlar inşallah.Daha bebeğimi öpüp koklayamadım çok zor bir durum çok...

Merhabalar. 40.haftamızda sancılarım başladı ertesi sabah bebeğim kanalda bir türlü ilerlemeyince sezeryanla erkek bebeğimiz oldu. Ancak yapılan testlerde kanında enfeksiyon çıktı. CRP 1,2 çıkınca doktor yenidoğan ünitesine yatırdı dün.Antibiyotik tedavisine başladılar. Çok kötü durumdayım. Çok üzgünüm aklımın ucuna gelmeyecek bir şey oldu. Çevremde hiç duymadım bizim durumumuzda olan var mı? Bebeğim iyileşecek mi arkadaşlar. Dua edin bize.
merhaba bugün aynı durumu yaşıyorum. çok ama çok üzgünüm. umarım bebeğinizin durumu iyidir. süreç nasıl gelişti yazabilir misiniz

Bebeğimiz doğduktan 1 gün sonra kan testinde crp 1,2 çıktı. Yenidoğan ünitesinde yatması gerektiğini söyledi doktor. 1 hafta antibiyotik tedavisinden sonra crp 0,2’nin altına düştü ve çıkardık bebeğimizi. Çok zor bir durum saatler gün gibi geliyor. Şimdi bebeğimiz 2,5 aylık . Burada tek yapmanız gereken sabır sabır. Geçmiş olsun Allah bebeklerimizi korusun.

Back