- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
-
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Önceki postlarima bakabilir misiniz biraz uzun hikayeNeden gidiyorsunuz anlamadım
Kocam gitmiyor canım evler pahali diyor cocugum için mecbur Bn gitcem annem zaten buyuten anne kendi dogurdugu degilim ondan belki böle yapıyorNasıl yani canım kaynanandan mı kaçıyorsun eşinden mi ayrılıyorsun? Eğer sorun kaynanaysa neden eşinle beraber uzaklaşmıyorsunuz. Kadın sığınma pek kalıcı bi çözüm değil ortamını bilmem ama pek sağlıklı olduğunu sanmıyorum. Annen de ne biçim bir anne anlamadım neden kabul etmiyor yanına
Rabbim yardımcın olsun canım acaba bir belediye ya da sosyal hizmetlere falan mı başvursan kalıcı bi yer ayarlayamazlar mı bebekle bi başına nasıl yapacaksınKocam gitmiyor canım evler pahali diyor cocugum için mecbur Bn gitcem annem zaten buyuten anne kendi dogurdugu degilim ondan belki böle yapıyor
Kadin siginmami saglikli değil anlamadimNasıl yani canım kaynanandan mı kaçıyorsun eşinden mi ayrılıyorsun? Eğer sorun kaynanaysa neden eşinle beraber uzaklaşmıyorsunuz. Kadın sığınma pek kalıcı bi çözüm değil ortamını bilmem ama pek sağlıklı olduğunu sanmıyorum. Annen de ne biçim bir anne anlamadım neden kabul etmiyor yanına
Yâpiolarmi esim belediyede calisio bana bilgi veren olmadiRabbim yardımcın olsun canım acaba bir belediye ya da sosyal hizmetlere falan mı başvursan kalıcı bi yer ayarlayamazlar mı bebekle bi başına nasıl yapacaksın
Yani ortamını bilmiyorum ama ben öyle düşündüm. Sen yine de bi danış belki daha uygun misafirhaneler falan vardır.Kadin siginmami saglikli değil anlamadim
Tabiiki de vardır muhakkak bir ara sor istersen belediye ya da sosyal hizmetleriYâpiolarmi esim belediyede calisio bana bilgi veren olmadi
Ķadin sığınma yok dedi bana belediye tesislerini sordum hattaTabiiki de vardır muhakkak bir ara sor istersen belediye ya da sosyal hizmetleri
Tabiiki de vardır muhakkak bir ara sor istersen belediye ya da sosyal hizmetleri
Hyr anlasamama değil mevzu önceki postlarimi okudunuzmuben de anlamadım. kayınvalidenizle anlaşamayıp kadın sığınma evine mi gitmek istiyorsunuz? eşiniz ne diyor bu düşüncenize?
183 ü ara önce istersenSosyal hizmetler tel 144 mutdu
Tamam sagolun183 ü ara önce istersen
Önceki konunuzu okumak zorunda değiliz. Konuyu neden tam açıklayıcı bir şekilde yazmıyorsunuz? Kvden kaçmak için çokla tek başınızıa k sığınma evine gitmek istiyorsunuz ? Kocanızdanda boşanacakmısınız ?Hyr anlasamama değil mevzu önceki postlarimi okudunuzmu
Konu uzun ya buraya da eklersem daha uzun olur insanlar sıkılır haliyleÖnceki konunuzu okumak zorunda değiliz. Konuyu neden tam açıklayıcı bir şekilde yazmıyorsunuz? Kvden kaçmak için çokla tek başınızıa k sığınma evine gitmek istiyorsunuz ? Kocanızdanda boşanacakmısınız ?