- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Merhaba arkadaşlar kadin siginmaya gitmeye karar verdim ancak endişelerim var burda kayınvalide terörü yasiyorum annem almio ben çocuğunla sana bakamam diyor orda bebekleriyle kalıp başlarında baba olmadan yapabilen varmi birikimim de yok maddi olarak nasil bakabilirim cocuguma elimden alirlarmi orda ruh sagligim çok bozul degil ama düzenli psikiyatri çağırıyor hastaneler siginmaya yakin birde banyo sıkıntısı kendimin bebeğin nadil cozucem tek banyo yapilan yer var orda daha önce bebeksi gittim biliyorum bebek 2 aylik odada birakamam banyo yapmak istesem baska kadinlar oluo nasil guvencem vede bebegi nerde yikicam oraya küvette tasinmaz tavsiye verebilir misiniz Allah için evimde durdugum her vakit ölüm gibi bana burdan uzaklasmaliyim ki zaten 2 aylik bevegimde yakin zamanda hastanede yatti akut bronsitten hastanelerde merkezde devamli görmek istiyorlar bebeğimi birde bu yasadiklarimdan sonra bu evde cocuguma saglikli bir anne olamadigimi farkettim uykudan zor uyanıp emziriyorum desteğe de ihtitiyacim var evde hep eşim destek oluo ama burdada olmuo