- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Bizim de olurdu. 2 aylık olduk hala oluyor bazen. Refleks olabilir korkmayın yine sorarsınız doktora aklınıza takılıyorsa3 günlük kızım var 2 gün sonra muayenesi var ama gene sormak istedim bekleyemedim emerken arada çenesi titriyor vucudunda falan titreme yok bikaç saniye titriyor geçiyor nöbet gibi bişey midir acaba neden oluyordur sadece emerken oluyo arada
salı günü muayenesi var sorarım da yenidoğan bebekte olmuyorsa hemen gideyim dedimBizim de olurdu. 2 aylık olduk hala oluyor bazen. Refleks olabilir korkmayın yine sorarsınız doktora aklınıza takılıyorsa
Anladım tamam o zamanYendioğanlar her ne kadar emme refleksi ile doğsalarda çene kaslarının güçlenmesi gerek. Güçlenirken de bu tarz titremeler çok normal
evet geldi çok şükür teşekkürlerAaa geldi mi yavrunuz?
Çok çok sevindim. Gözün aydın olsun inşallah arkadaşım.
Allahım sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.
3 günlük kızım var 2 gün sonra muayenesi var ama gene sormak istedim bekleyemedim emerken arada çenesi titriyor vucudunda falan titreme yok bikaç saniye titriyor geçiyor nöbet gibi bişey midir acaba neden oluyordur sadece emerken oluyo arada
Bizimde oluyordu ne korkuyordum ya3 günlük kızım var 2 gün sonra muayenesi var ama gene sormak istedim bekleyemedim emerken arada çenesi titriyor vucudunda falan titreme yok bikaç saniye titriyor geçiyor nöbet gibi bişey midir acaba neden oluyordur sadece emerken oluyo arada
Evet sorcam gene de nöbet falan mı diye düşündüm bian ama vucudu titremiyo sizlerde de olmuş normal demekkiBenim minnoşta cenesini titretirdi, bak sen soyleyince hatirrladim simdi :) hatta drama queen diye dalga geciyorduk kendisiyle. Olagan birsey, ama yine de doktorunla konus nasilsa muayeneye gitcekmissin :)
Bi de hıkır hıkır ses çıkarıyo aglarken burnu mu tıkalı anlamadım sordum olabilir önemli bişey değil dedi ama neyden oluyo anlamadımBenim minnoşta cenesini titretirdi, bak sen soyleyince hatirrladim simdi :) hatta drama queen diye dalga geciyorduk kendisiyle. Olagan birsey, ama yine de doktorunla konus nasilsa muayeneye gitcekmissin :)
Sağol evet çok şükürHayırlı olsun, doğdu demek bebişko
Ay ben isme bakmadım geldi mi mis kokulun. Gözün aydın3 günlük kızım var 2 gün sonra muayenesi var ama gene sormak istedim bekleyemedim emerken arada çenesi titriyor vucudunda falan titreme yok bikaç saniye titriyor geçiyor nöbet gibi bişey midir acaba neden oluyordur sadece emerken oluyo arada
Serum fizyolojik ile burnunu açmalısın canım.Bi de hıkır hıkır ses çıkarıyo aglarken burnu mu tıkalı anlamadım sordum olabilir önemli bişey değil dedi ama neyden oluyo anlamadım
Geldi iyi çok şükürAy ben isme bakmadım geldi mi mis kokulun. Gözün aydınnasıl durumlar
Onu nasıl yapıcam bilmiyorum ya bide çok çekerim gibi geliyorSerum fizyolojik ile burnunu açmalısın canım.
Evet gerilik yok yanlış ölçülmüş boyu normal doğdu 49 cm doğdu doktor sorun görünmüyor dediÇekmeyeceksin serum fizyolojik al. Burnununa biraz sık ters çevir sırtına hafifçe vur. Aynısınj diğer burun deliği içinde yap bunu gün içinde 3-4 defa yapabilirsin. Doktorlar değerlendirmesini yaptı mı? Gebelikte gözüken gerilik için. İnşallah hayırlı sonuçları olsun
Evet3 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?