• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidoğan bebeğin çenesi neden titrer ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
3 günlük kızım var 2 gün sonra muayenesi var ama gene sormak istedim bekleyemedim emerken arada çenesi titriyor vucudunda falan titreme yok bikaç saniye titriyor geçiyor nöbet gibi bişey midir acaba neden oluyordur sadece emerken oluyo arada

3 günlük kızım var 2 gün sonra muayenesi var ama gene sormak istedim bekleyemedim emerken arada çenesi titriyor vucudunda falan titreme yok bikaç saniye titriyor geçiyor nöbet gibi bişey midir acaba neden oluyordur sadece emerken oluyo arada
Bizim de olurdu. 2 aylık olduk hala oluyor bazen. Refleks olabilir korkmayın yine sorarsınız doktora aklınıza takılıyorsa

Aaa geldi mi yavrunuz?

Çok çok sevindim. Gözün aydın olsun inşallah arkadaşım.

Allahım sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.

Yendioğanlar her ne kadar emme refleksi ile doğsalarda çene kaslarının güçlenmesi gerek. Güçlenirken de bu tarz titremeler çok normal
Anladım tamam o zaman
Aaa geldi mi yavrunuz?

Çok çok sevindim. Gözün aydın olsun inşallah arkadaşım.

Allahım sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah arkadaşım.
evet geldi çok şükür teşekkürler ☺️

Benim minnoşta cenesini titretirdi, bak sen soyleyince hatirrladim simdi :) hatta drama queen diye dalga geciyorduk kendisiyle. Olagan birsey, ama yine de doktorunla konus nasilsa muayeneye gitcekmissin :)

Bizimde oluyordu ne korkuyordum ya 🥹nobet mı noluyo dıye

Herkeste oluyormuş sordum ogrendm doktorda olur dedı zaten

Benim minnoşta cenesini titretirdi, bak sen soyleyince hatirrladim simdi :) hatta drama queen diye dalga geciyorduk kendisiyle. Olagan birsey, ama yine de doktorunla konus nasilsa muayeneye gitcekmissin :)
Evet sorcam gene de nöbet falan mı diye düşündüm bian ama vucudu titremiyo sizlerde de olmuş normal demekki

Bi de hıkır hıkır ses çıkarıyo aglarken burnu mu tıkalı anlamadım sordum olabilir önemli bişey değil dedi ama neyden oluyo anlamadım

Ay ben isme bakmadım geldi mi mis kokulun. Gözün aydın😍 nasıl durumlar🧿🧿🧿

Çekmeyeceksin serum fizyolojik al. Burnununa biraz sık ters çevir sırtına hafifçe vur. Aynısınj diğer burun deliği içinde yap bunu gün içinde 3-4 defa yapabilirsin. Doktorlar değerlendirmesini yaptı mı? Gebelikte gözüken gerilik için. İnşallah hayırlı sonuçları olsun🙏

Çekmeyeceksin serum fizyolojik al. Burnununa biraz sık ters çevir sırtına hafifçe vur. Aynısınj diğer burun deliği içinde yap bunu gün içinde 3-4 defa yapabilirsin. Doktorlar değerlendirmesini yaptı mı? Gebelikte gözüken gerilik için. İnşallah hayırlı sonuçları olsun🙏
Evet gerilik yok yanlış ölçülmüş boyu normal doğdu 49 cm doğdu doktor sorun görünmüyor dedi

Back