Normal olan emmesi 3 ay yaka iğnesi gibi 1-2 saatte bir emzirin gece gündüz.Bebegim 1bucuk aylik . Dogdugu ilk haftasindan hastanede calisan ebelerin onerisiyle emzik verdik ve simdi her uyandiginda her agladiginda emzik istiyor ve onsuz yapamiyor . emzirdigimde daha cok memede kalmak ve oyle uyumak istiyor . Acikcasi emzirme haricinde nasil "az" yada "hic" çözüm bulurum ?
Bulamazsınız. Emzik emmezse sizi emer. Dolayısıyla emzik sizin kurtarıcınız. Emmek onu rahatlatan, tatmin eden tek şey şu an. Zamanla başka rahatlatıcılar ve tatminler hayatına girdikçe emziği azaltabilirsiniz ama bu kadar küçükken değil.Bebegim 1bucuk aylik . Dogdugu ilk haftasindan hastanede calisan ebelerin onerisiyle emzik verdik ve simdi her uyandiginda her agladiginda emzik istiyor ve onsuz yapamiyor . emzirdigimde daha cok memede kalmak ve oyle uyumak istiyor . Acikcasi emzirme haricinde nasil "az" yada "hic" çözüm bulurum ?
İnan bana emzik hayat kurtarır emen bi benek zaman ilerledikçe memede yaşamak istiyor sürekli orda uyumak orda durmak her dk bu süreç o kadar zor ki anne ile bebek arasındaki bağ mükemmel oluyor ama hayat kaliten yok nerdeyse artık WC gitmek bile zor duruma geliyor emzik uyku esnasında inanılmaz kolaylık ve diş yapısını çene yapısını bozmuyor söyle bozmuyor uzun yıllar kullanırsa bozuyor dedi doktorBebegim 1bucuk aylik . Dogdugu ilk haftasindan hastanede calisan ebelerin onerisiyle emzik verdik ve simdi her uyandiginda her agladiginda emzik istiyor ve onsuz yapamiyor . emzirdigimde daha cok memede kalmak ve oyle uyumak istiyor . Acikcasi emzirme haricinde nasil "az" yada "hic" çözüm bulurum ?
Benim bebeğim bi toplam 10 gün falan tuttu sonra bıraktı tamamen. Uykuda kullanıyorduk sadece. Gerçekten emzik büyük nimet, şuan dışarı bile tedirgin çıkıyorum her yerde emmek istiyor normal olarak
Ooow … bunun ustune sevinmem gerek ozaman kedi halimeKeşke benim oğlumda emseydi en azından yalancı meme ben olmazdım
Bu durumda kesin zordur tabi … ben daha tecrube edemedim disarida …Benim bebeğim bi toplam 10 gün falan tuttu sonra bıraktı tamamen. Uykuda kullanıyorduk sadece. Gerçekten emzik büyük nimet, şuan dışarı bile tedirgin çıkıyorum her yerde emmek istiyor normal olarak
oyle yapicam artikKesinlikle sevinin
Tecrubenin baslarinda oldugum icin daha aciktigi icinmi emziği tutuyor yoksa kendini oyalamakmi bilmiorum ve ağlamiyorda çoğu kez o yuzden bilmiorumBulamazsınız. Emzik emmezse sizi emer. Dolayısıyla emzik sizin kurtarıcınız. Emmek onu rahatlatan, tatmin eden tek şey şu an. Zamanla başka rahatlatıcılar ve tatminler hayatına girdikçe emziği azaltabilirsiniz ama bu kadar küçükken değil.
Benim doktorum bebek icin emziğin daha cok erken oldunu ilerleyen zamanda bebek isterse kalin dediydi agiz yapisi icin yani dişleri icinde erkenden biraktirmaya calisinki ilerlerde dişleri duzgun ciksinİnan bana emzik hayat kurtarır emen bi benek zaman ilerledikçe memede yaşamak istiyor sürekli orda uyumak orda durmak her dk bu süreç o kadar zor ki anne ile bebek arasındaki bağ mükemmel oluyor ama hayat kaliten yok nerdeyse artık WC gitmek bile zor duruma geliyor emzik uyku esnasında inanılmaz kolaylık ve diş yapısını çene yapısını bozmuyor söyle bozmuyor uzun yıllar kullanırsa bozuyor dedi doktor
Disleri icin bi zarari dokunmadimiŞu an çoğu kişi yaşadığın durumu yaşamak ister, sürekli memeye bağlı çocuk annesine sıkıntıdan başka bir şey vermez ki.
Gittiğimiz bir doktora sormuştum emzik verme diyor herkes diye hoca da şey dedi senin alanın olmasın mı? Çocuğun oyalanacak bir şeyi olmasın mı?
Doğduğundan beri emzik kullanıyoruz ve çok rahatlık dışarıda ağlayınca aç değilse ama huysuzsa emzik çok işe yarıyor
Annelik cidden zor is ama guzeldeNormal olan emmesi 3 ay yaka iğnesi gibi 1-2 saatte bir emzirin gece gündüz.
Cok tatli komik bi yorum olmus gercekten size bol sanslar diliyorume istiyorsa verin. sürekli memede kalmasından daha iyi değil mi? keşke benim oğlum da o sekil alsa.benimki keyfine göre kabul ediyor emziği. o yüzden her defasında memede masallah. keske uyurken alışsa en azından emzikle uyumaya ama 10 uykunun beşinde emzikle uyuyor, geri kalan beş uykuya memede gecmek istiyor
bir de bazen emzik verdiğimiz için sinirlenip dakikalarca çığlık çığlığa ağlıyorbazense sanki emzikten kana kana süt geliyor gibi emiyor çözemedik beyefendiyi
Çocuğum alerjik diye neredeyse her hafta doktorumuza ve başka doktorlara hiç böyle bir şey denmedi. Bir de ben uyuduğu anda emziği çıkarıyorum uykuya dalması için yada dışarıda huysuzlaşırsa veriyorum emziği diğer uyanık zamanlarda hiç vermiyorum zaten. Ama aklımda kalsın bir kaç gün sonra gidince bende soracağımDisleri icin bi zarari dokunmadimi
Benim doktorum eger emzik tutarsa erken biraktirmami onerdi dis cikarma zamanina yakin
Duzenli ciksin diye disleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?