• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenidoğan bebeğimi tutamıyorum

Canim kayinvaliden normal degil belli ki gercekten hic vicdan kalmamis..
yalnizda bakabilirsin elbet ama bakamiyorsan kendini zorlama, neden bakamiyorum herkes bakiyor vs vs bu dusuncelerin icine kendini sokma 2 esya topla gerekirse git annenin yanina neticede annen o senin birbirinze naziniz gecer
evet öyle yapıcam bu gidişle. kendime ve bebeğime eziyet çektirmenin anlamı yok saçma sapan gurur yapıp da.

Prema Sundari diye bir anne var youtubeda güzel içerikler paylaşıyor bebek bakımıyla onu önerebilirim ya da hemşire. ilgili emin olun bu durumda maalesef yalnız kalan onlarca anneden birisiniz, ayrıca doğamızda var iç güdüsel olarak bebek bakımını yapabiliriz. Özgüvenli olun ve elinizde bu internet gibi bir şans varken öğrenebileceklerinizi öğrenin gerisi deneyime ve zamana kalıyor zaten. Yaparsınız kendinize güvenin .)

Merhaba, 15 gün önce sezeryanla doğum yaptım. Ailem farklı şehirde. Annem ve ablam yardıma geldiler, doğumdan önce 2 3 kalacaklarını söylüyorlardı ama 10 günden sonra suratlarını asmaya başladılar ve en sonunda 'işimiz gücümüz var senin çocuğuna mı bakıcaz' cümlesini duydum. Eşim de hep yurtdışında şehir dışında. Zaten hamileyken aramız bozuldu ve her şey mükemmel sanarken ayrılma aşamasına geldik.
Benim sorunum bebeğimi tutmada sıkıntı yaşıyorum. Korkuyorum bi yerine zarar vericem diye özellkle boynuna. O yüzden emzirirken hep başkası veriyor kucağıma. Tek başıma bakabilir miyim diye korkularım var tabi ama bir sürü insan çocuğunu desteksiz tek başına büyütüyor ben neden yapamıyım diyorum. En azından 1 - 2 aylık olana kadar yanımda olurlar sanıyordum ama şuan 15 günlük bebeğimle tek başıma kalmak üzereyim. Bakıcı fiyatları uçmuş durumda zaten. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bebek hemşireleri gelip eve birebir eğitim veriyormuş onu düşünüyorum. Bu konuda sadece ben mi sorun yaşadım bilmiyorum.
Hic korkma canim yenidogan cekimlerini dusun sekilden sekile sokuyorlar kuzulari 🥰 vücutlari cok esnek rahatca kavra youtube da emzirme pozisyonu yontemleri videolari var onlara bak hangisi kolayina gelirse o sekilde emzir. Bende tek basima kaldim 10 gün sonra üstelik sezeryan dikislerim patlamisti ama allah güc verdi her isimi aglaya aglaya da olsa yaptim yeri geldi ac kaldim uykusuz kaldim gecelerce ama bi sekilde 40ımı cikardim esimin isi cok agir gelir uyurdu faydasi cok olmazdi ama cok sukur o gunleri atlattim sende atlatirsin ki atlatmissindir insallah epey olmus soruyu yazali 💛

Hic korkma canim yenidogan cekimlerini dusun sekilden sekile sokuyorlar kuzulari 🥰 vücutlari cok esnek rahatca kavra youtube da emzirme pozisyonu yontemleri videolari var onlara bak hangisi kolayina gelirse o sekilde emzir. Bende tek basima kaldim 10 gün sonra üstelik sezeryan dikislerim patlamisti ama allah güc verdi her isimi aglaya aglaya da olsa yaptim yeri geldi ac kaldim uykusuz kaldim gecelerce ama bi sekilde 40ımı cikardim esimin isi cok agir gelir uyurdu faydasi cok olmazdi ama cok sukur o gunleri atlattim sende atlatirsin ki atlatmissindir insallah epey olmus soruyu yazali 💛
ne güzel atlatmışsınız. benim daha 1 ay olmadı ama eşim de yok yanımda tam 7 aydır. sürekli yurt dışında ya da şehir dışında çalışıyor. insanlar da söylenip duruyor, yardımcı olmak destek olmak aşırı büyük sorun oldu. bi yanım anneme giit diyor bir yanım tek bakarsın. lohusasın dinlen hiçbi şey, sadece emzir ve uyu diyolar. sonra da sadece emziriyo başka bi şey yapmıyo diye konuşuyolar. ve benim kendi ailem. yani artık çok bunaldım

ne güzel atlatmışsınız. benim daha 1 ay olmadı ama eşim de yok yanımda tam 7 aydır. sürekli yurt dışında ya da şehir dışında çalışıyor. insanlar da söylenip duruyor, yardımcı olmak destek olmak aşırı büyük sorun oldu. bi yanım anneme giit diyor bir yanım tek bakarsın. lohusasın dinlen hiçbi şey, sadece emzir ve uyu diyolar. sonra da sadece emziriyo başka bi şey yapmıyo diye konuşuyolar. ve benim kendi ailem. yani artık çok bunaldım
Kendi ailenin bu sekilde davranmasina cok uzuldum ama herkese inat guclu kalmak en guzel ders olur insanlara.. ayrica millet neder diye yasanmaz kimseyi umursama ben 1 aylik oglumu dikislerimin pansumani icin hastanelere goturuyordum covid olduk cok zor gunler yasadik ama rabbim dermanini veriyor . Yemek yapma meyve yogurt kuruyemis gibi hazir ama saglikli besinler tuket suan uykusu derindir o uyurken sende uyu bol bol dinlen berjeri al tvnin karsisina al bebisini kucagina emzirirken komedi turu filmler izle stresiniz gecsin bu uzuntulerin onada yANSIR

Back