• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidoğan bebeğim entübe

Merhaba bizde bir ay entübe kaldık çok sancılı bir dönemdi seni bu saatte uyandıran derdin mutluluğa dönüşecek sadece sabır ve dua et. İki ay boyunca entubeden hiç ayrilamadan kalan bebekler olduğunu söylemişti hemsiremiz bizim kaldigimiz hastanedeicini ferah tut doktorlar cigerlerin durumuna göre deneme yapıyor ve mutlaka çıkacaktır süreye takılma ne kadar kaldığı önemli değil 100 gün kalan bile duymuştum.
Erken doğum olsa anlam vereceğim ama bu duruma bir türlü anlam vetemiyorum 38+4😔😔

Erken doğum olsa anlam vereceğim ama bu duruma bir türlü anlam vetemiyorum 38+4😔😔
Bizde 38+1dik. Öyle düşünürsen içinden çıkamazsın Allah istediği için yaşıyoruz biseyleri ondan gelene sabır gösterirsek sınavı geçeceğiz. 30 haftalık bebek var premature solunum sıkıntısı çekmiyor 40 haftalık bebek var tanıdığım bir ay entübe kaldı. Takılma bunlara altta yatan bı sorun yoksa eninde sonunda direnecek gelecek annesi. Duamdasin.🤲

Bizde 38+1dik. Öyle düşünürsen içinden çıkamazsın Allah istediği için yaşıyoruz biseyleri ondan gelene sabır gösterirsek sınavı geçeceğiz. 30 haftalık bebek var premature solunum sıkıntısı çekmiyor 40 haftalık bebek var tanıdığım bir ay entübe kaldı. Takılma bunlara altta yatan bı sorun yoksa eninde sonunda direnecek gelecek annesi. Duamdasin.🤲
Esracım Allah senden razı olsun içime su serptin arkadaşım teşekkür ederim.

Sağol canım Rabbim senden de razı olsun göğsünü genişletsin inşirah ferahlığı versin yüreğine inşallah. İmkanın el verdikce sadaka vermeyi ihmal etme. Her zaman yazabilirsin

Back