Yenidoğan bebeğim entübe

Esra Kyc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2023
24
6
1
28
38+1de zorunlu sezeryan doğum yapıldı. Ciğer geliştirici vs vurulmadi. Bebeğim dogdugu gibi başka hastaneye gönderildi ve entübe edildi. İkinci gün makina biraz kısıldı dediler ve sutle beslenmeye geçti ertesi gün aradıklarında ise beslenmeyi durdurduklarını ve cigerinde kanama basladigini söylediler bugün ciğer kanaması 3.gun oldu yavrumun. 6 gün oldu doğalı. Kokusunu alamadım her gittiğimde perişan oluyorum. Var mı bizim gibi olan başından geçen. Ne zaman durur bu kanama. Allah rızası için yaşayan varsa yazsın.

37+6 planlı sezeryan yaptım .bir sikinti olmadı.ciger geliştiriciye gerek yok zaten o haftalarda. 38. Hafta planlı sezeryan haftası. Detaylı ultrason yapmismiydiniz. Herhangi bir darbe denmi doğum oldu zorunlu çok geçmiş olsun ins bir an önce kavuşursun bebeğine sağlıkla

Yok hayır suni sancı için yattım açılma olmadı o yüzden sezeryanle alındım. Akcigeriyle ilgili şimdiye kadarki kontrollerimde doktorlarım bir sıkıntıda belirtmemisti.

33 haftalık doğum yaptım cigerinde enfeksiyon vardı entube edilmişti bebeğim iyi şuan 2,5 yaşında
Yigenim 25 haftalık doğdu o da ciğer kanaması yaşadı uzun süre entube kaldı şuan çok şükür o da iyi .
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz.

Ciğer kanaması ne kadar sürdü peki doktor kanama durursa sürecin daha güzel geçeceğini belirtti bugün. Korkarak yaşıyorum evladım aklımdan bir dakika çıkmıyor ağlamaktan helak olduk.

Allah yardimcin olsun sabır versin evladın sana kavuştursun inşallah

Ciğer kanaması ne kadar sürdü peki doktor kanama durursa sürecin daha güzel geçeceğini belirtti bugün. Korkarak yaşıyorum evladım aklımdan bir dakika çıkmıyor ağlamaktan helak olduk.
Süreci ablama sordum yazacağım .
Biz toplam 4 ay bekledik yigenimi kuvezde ciğer kanaması, beyin kanaması, mantar enfeksiyonu geçirdi . İnşallah iyi olur bebeğiniz sizi çok iyi anlıyorum dua etmekten başka çare gelmiyor elden ama emin olun bebekler çok güçlü

Bizimde kanda enfeksiyon ve ciğer kanaması var ekstra olarak ve zaten entube. Şuan doktor kanamanın durmasıni önemli görüyor diğerleri belli sürede düzelir diyor

Bizimde kanda enfeksiyon ve ciğer kanaması var ekstra olarak ve zaten entube. Şuan doktor kanamanın durmasıni önemli görüyor diğerleri belli sürede düzelir diyor
Direk kıpkırmızı kan şeklinde 2-3 gün geldi sanırım. Araya haftasonu girdiği için bize bilgi vermediler ama öncesinde sonrasında pıhtı pıhtı 10 gün sürmüştü sanırım. En Riskli olan o aktif kan geldiği zamandi .
Bu sekilde olmuş süreç rabbim yardımcınız olsun

Bizimde bugün kanda 3.gunumuz inşallah bir an önce durur kalbimiz ağzımızda hep dua ediyoruz Rabbim kimseyi sınamasın çok ama çok zor.

Allahım size de bebeğinize de güç kuvvet versin. Şifa dilemek geldi içimden o yüzden yazdım, konuyla ilgili bilgim yok.

Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evinize gelmesi nasip olsun

Esra 38+4 doğum yaptık ve 35. Günde entübeyiz bi türlü tolere edemedi sende son durum nedir
Merhaba bizde bir ay entübe kaldık çok sancılı bir dönemdi seni bu saatte uyandıran derdin mutluluğa dönüşecek sadece sabır ve dua et. İki ay boyunca entubeden hiç ayrilamadan kalan bebekler olduğunu söylemişti hemsiremiz bizim kaldigimiz hastanedeicini ferah tut doktorlar cigerlerin durumuna göre deneme yapıyor ve mutlaka çıkacaktır süreye takılma ne kadar kaldığı önemli değil 100 gün kalan bile duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…