Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum.Ben allah kısmet ederse 20 gün sonra doğum yapıcam bebeğimde 3 kilodan fazla olucak doktorun söylediğine göre.Ben 2 numara (3-5 kg) arası bez aldım prima bu bez bebeğime büyük gelirmi sizce.çünkü bunların bir ufak boyu daha vardı (2-5 kg arası) ama ben 2 no aldım..CADIARZU
öncelikle bebeğin hayırlı olsun,sağlıklı doğsun. valla benim bebeğim de 3,5kilo doğmuştu primanın en küçük boyunu almıştık numarasını hatırlayamıyorum. bu arada son zamanlarındasın bol bol dinlenmeyi ihmal etme.
öncelikle bebeğin hayırlı olsun,sağlıklı doğsun. valla benim bebeğim de 3,5kilo doğmuştu primanın en küçük boyunu almıştık numarasını hatırlayamıyorum. bu arada son zamanlarındasın bol bol dinlenmeyi ihmal etme.
saolun arkadaşlar...Son zamanlarım ama doğru dürüst dinlenmeye vakit bulamıyorum.Badana boya yaptık temizlik derken hergün yeni bir iş çıkıyor..Ayaklarım akşam olunca balon gibi oluyor valla...
Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum.Ben allah kısmet ederse 20 gün sonra doğum yapıcam bebeğimde 3 kilodan fazla olucak doktorun söylediğine göre.Ben 2 numara (3-5 kg) arası bez aldım prima bu bez bebeğime büyük gelirmi sizce.çünkü bunların bir ufak boyu daha vardı (2-5 kg arası) ama ben 2 no aldım..CADIARZU
Benim oğlum 4 kiloya yakın doğdu iki paket yenidoğan 1 numara kullandım..Onun içinde daha fazla bez olduğu ve bebekler ilk doğduklarında çok sık altlarının değiştirilmesi gerektiği için faydasını gördüm..Sonra iki numaraya geçtim..Yani sen bilirsin direk 2 numaradan başlamanda hiçbir mahsur yok..Sadece pakette daha az bez var.