- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.970
- 88
Haziran sonunda doğum yapacağım kızlar. Bebegim için her şeyi aldım. Yenidogan ,3 aylık 6 aylık.yakinlarda kv geldi .Kızı da 7 ay önce dogum yaptı. Görümce bana dedi ki her şeyi yeni yıkayıp koydum .sana getiririm dedi .Ben istemediğimi söyledim. Hatta hiçbir şey getirmesinler diye eşyayı fazla fazla aldım. Neyse bugün getirdiği eşyaları açtı. Kimisi paketli kimisi yıkanmış. Bana dedi ki bunları yıkadım da getirdim. Neyse o an bir şey anlamadım. Getirdiklerini kendi utulediklerimin yerine astım. Sonra bir baktım. Getirdiği yenidoganlar eskimiş, çıkarmaları solmuş. Kesin bunlar kızının bebeğinin eşyaları dedim .Eşimin telefonunda o bebeğin yenidogan resimleri var .Bir baktım hakikaten aynı eşyalar. Hatta bebeğin kakali fotoğrafı var o eşyalardan biriyle. Ben asla 1 iğne bile istemedim .Ben 2.el yenidogan kıyafetine karşıyım, neticede bakteri var ,mikrop var.Ki ayrıca kızının da ilk bebeği. Niye kendi 2.bebegine saklamiyor da bana getiriyor? Kv lerin durumu iyi değil. Eşime söyledim bak böyle böyle diye. Başta inanmadı tabiki .sonra dedim ki resimleri var .şimdi de diyor ki durumları yok ya çok gözüksün diye getirmiştir. Kadın evimi temizledi,yardım etti .ama zaten evim temiz. Bunu da soyleyim
O an bunu anlasaydım söylerdim şimdi ne soyleyim bilemiyorum .
Salak yerine konulduguma mi üzüleyim, derdi bana kaldığına mi ?
O an bunu anlasaydım söylerdim şimdi ne soyleyim bilemiyorum .
Salak yerine konulduguma mi üzüleyim, derdi bana kaldığına mi ?