Canim Ayburum cok cok gecmis olsun
ALLAH yardimciniz olmus!
Cok sukur yine bizlerlesin canim benim.
Kendine cok dikkat et
sen beni yalniz birakmadin, bende seni yalniz birakmicam
Dualarim seninle allah yardimcin olsun...Şeniz
Ayburcum çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden saklasın inşallah verilmiş sadakanız varmış ya allah korumuş yine .
İnşallah hemen toparlarsın kendini canım ..opuyorumnanaktan
Çok geçmiş olsın Bir verdiğinzi karşı gelmiş Yinede sadakayı eksik etmeyin
Aslında yazmayacaktım ama şunları söylemek için yazdım yinede
Artık bu başlıktada olsa başka yazışma konuşmalarda da olsa her şekilde konuyu tekrar tekrar konuşmayın anı korkuyu dahasını düşündürecek diyaloglarda olmayın
Hatta mümkünse artık bu konuyu kilitleyin Çünkü burdakiki ve çevrenizdeki hekesin ii dilekleirndne zaten şüpheniz yok
Sadece ve sadece tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamayın
İnanın yaşanan an kadar sonraki içinde düşünmeler büyütmeler ya şöyle olsaydılar insanı daha kötü yapıyor
Kensinizi oldukça içinizde bile konudan uzak tutun Daha güzel şeyler düşünün aklınıza geldikçe
Rabbim hepimizi görünür görünmez kazalardan belalardan korusun.
Ayburcum çok geçmiş olsun, Rabbim tekrar yaşatmasın.
Aybik konu açınca okumuş çok üzülmüştüm.
Dua istemişti bizlerden.Eşin içinde.
Sen iyisin çok şükür inşallah eşinde iyidir.
Allah kimseye kaza bela vermesin. Trafik kazası çok korkunç birşey.
Bununla geçmiş olsun inşallah.
Şimdi mal önemli değil tabiki onun için sormuyorumda; arabanın durumu nasıl?
Yani ne şekildeyken içinden çıkmışsınız?
Tekrar tekrar geçmiş olsun. Allah şifalar versin tekrar yaşatmasın inşallah...
Aybur olayı duyduğumda şok oldum. O anlarda moralim bozuktu birde bu haberi duyunca çok kötü olmuştum. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Ama çok şükür sesini duydum da, iyi olduğuna kanaat getirdim. Çok şükür ucuz atlattınız, verilmiş sadakanız varmış diyelim. Rabbim korumuş sizi, eşini ve seni biribirinize bağışlamış. Bundan beterinden korusun Allah'ım. Tekrardan çok geçmiş olsun canım benim. :teselli::teselli::teselli::teselli:
Hepinize çok teşekkür ederim
arabanın durumu ne yazikki kötü pert olmuş yani firma bize parasını verecek
işin kötü tarafı araba eşimin şirket arabasıydı ve 3 hafta önce almışlardı eşime
çok şükürki işyeri hiçbir şey demedi önce bizim sağlığımızı düşündüler
ve ellerinden gelen her imkanı yaptılar Allah razı olsun
canım çok geçmiş olsun RABBİM beterinden korusun.çok şükürki bu kadarla atlatmışsınız .eşinde iyi anladığım kadarıyla maşallah sübhanallah.mümkün oldugunca kafanı baska seylere ver cnaım ve bı sure bu tarz olayları ızlememye calıs .tekrar tekrar geçmiş olsun RABBİM tekrar yaşatmasın ve şoku da çabucak atlatmanızı nasip eetsin..