Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunçok geçmişş olsunnn Allah'a şükürler olsun ki hala nefes alıyorsunn ..
Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursunn canımm..
Rabb'im yardım eylesin..
canım benim senin sesini duyunca okadar mutlu oldumki eşime bile dedimsesini duymadan önce cok daha telasli cok daha üzüntülüydüm ayburcugum, sesini duymak beni birazcik rahatlatti.. gönül isterdiki yasanmamis olsun ama ne mümkün oldu... önemli olani su an sevdiklerinle beraber olman nefes alman.. bunun icin ben cok mutluyum.. Umarim bu en kötü yasadigin anin olarak beyninin en arkasinda bir yerde kalir ve biran önce unutur birdaha hatirlamazsin.. Su kisacik sanal dünyamda tanidigim en real arkadaslardan birisin iyiki varsin canim
canım ablamçok teşekkür ederimGeçmiş olsun cici hanım aman dikkat ya.Verilmiş sadakanız varmış
ecrinim inş en kısa zamanda düzelicemcanım okuudm detayı çok geçmiş olsuın verilmiş sadakanız varmış..şimdi iyi olmana sevindim zamanla korkularında geçecektir inş..
psikolog işini düşünüyorum bendeöncelikle geçmiş olsun
belki sırası değil ama uyarmak istedim
bence bi psikologdan yardım al
eşim işyerinde geçirdiği bi iş kazası yüzünden aylar sora panik atak oldu
şu anda da aslında hemen ameliyat olması gerekiyor ama narkoz korkusundan olamıyor
strese gelemiyor
aylar sora da olsa bunun acısı çıkabilir
yardım almakta fayda var canım
tekrar geçmiş olsun................[/COLOR][/B][/I]
Allah razı olsuncok cok gecmis olsun.