- 24 Haziran 2013
- 121
- 55
- Konu Sahibi dt_oleander
tekrardan merhabalar. bundan 3-4 ay önce bir konu daha açmıştım çeyizle ilgili... o zaman neredeyse hiç bir şeyim yokken çok şükür şu anda çoğu şey tamam. ben de hepiniz gibi bu siteden çok faydalandım. neredeyse her şeyi çok çok araştırdım. titizlikle seçtim. ben de şimdi ihtiyacı olanlara elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
düzenli olmasını istediğim için bütün çeyizleri tekrar burda toplayıp burdan devam etmek istiyorum izninizle:))
ve yine çeyizime aldığım ilk parçalardan başlamak istiyorum. ilk maaşımla almaya başladığım bernardo yemek takımım ve çatal bıçak takımım
korkmazdan aldıklarım...
yanmaz yapışmaz üründe ne alsam ne alsam dedim... ve monetaya karar verdim. 24 ve 28 cm pilav tenceresi, wok tava ve bi de normal tava...
bir de sahan seti almam lazım. ona henüz karar veremedim. ne alsam ki??
saklama kaplarım bievden.. cam.. hiç tupperım yok. aslına bakarsanız gerek de görmedim. sonra lazım oldukça alırım... şimdilik çeşitli boyutlarda cam aldım işte... bunlar buzluğa da girebiliyomuş.
baharatlığı çok uzun düşündüm... cicili biçili bi şey almak istedim. ancak mutfağa uymayacağı için bunlarda karar kıldım. biev..
düdüklü tencerem fissler vitavit edition 6 lt
mutfağa aldığım diğer şeyler..
günlük yemek takımlarım... ve hisar günlük çatal bıçak setim
ütüm philips 4870/22
ütü masam ve çamaşırlığım
başlamışken... beyaz ayy pardon inox ve siyah eşyalarım
nevresim takımlarım... bunlar misafirlerin
bunlar da benim... karaca ve taç
tacınkini bulamadım
vee aylarca düşünüp paraya nihayet kıyabilidiğim su takımım. Paşabahçe
[/ATTACH]
şimdilik aldığım aksesuarlarım... biev Paşabahçe ve mikasa moor
veee dayanamayıp yatak odamdan da bi kaç foto koymak istiyorum.. kimi teşhirden kimi yarım yamalak evimden...
biraz da salondan
üzgünüm daha halılar perdeler yok. inşallah hepsini evim güzel evim de koymak isterim:))
oturma odasından... bu biraz tam gibi
şimdilik bu kadaarr)
düzenli olmasını istediğim için bütün çeyizleri tekrar burda toplayıp burdan devam etmek istiyorum izninizle:))
ve yine çeyizime aldığım ilk parçalardan başlamak istiyorum. ilk maaşımla almaya başladığım bernardo yemek takımım ve çatal bıçak takımım
korkmazdan aldıklarım...
yanmaz yapışmaz üründe ne alsam ne alsam dedim... ve monetaya karar verdim. 24 ve 28 cm pilav tenceresi, wok tava ve bi de normal tava...
bir de sahan seti almam lazım. ona henüz karar veremedim. ne alsam ki??
saklama kaplarım bievden.. cam.. hiç tupperım yok. aslına bakarsanız gerek de görmedim. sonra lazım oldukça alırım... şimdilik çeşitli boyutlarda cam aldım işte... bunlar buzluğa da girebiliyomuş.
baharatlığı çok uzun düşündüm... cicili biçili bi şey almak istedim. ancak mutfağa uymayacağı için bunlarda karar kıldım. biev..
düdüklü tencerem fissler vitavit edition 6 lt
mutfağa aldığım diğer şeyler..
günlük yemek takımlarım... ve hisar günlük çatal bıçak setim
ütüm philips 4870/22
ütü masam ve çamaşırlığım
başlamışken... beyaz ayy pardon inox ve siyah eşyalarım
nevresim takımlarım... bunlar misafirlerin
bunlar da benim... karaca ve taç
tacınkini bulamadım
vee aylarca düşünüp paraya nihayet kıyabilidiğim su takımım. Paşabahçe
[/ATTACH]
şimdilik aldığım aksesuarlarım... biev Paşabahçe ve mikasa moor
veee dayanamayıp yatak odamdan da bi kaç foto koymak istiyorum.. kimi teşhirden kimi yarım yamalak evimden...
biraz da salondan
üzgünüm daha halılar perdeler yok. inşallah hepsini evim güzel evim de koymak isterim:))
oturma odasından... bu biraz tam gibi
şimdilik bu kadaarr)
Son düzenleme: